ApF HU MPLA306808

SCHWARZKOPF GLISS Colour Perfector Repair 150 ml

Termékkatalógus
SCHWARZKOPF GLISS Colour Perfector Repair 150 ml
Hajbalzsam - dúsító hatás, fényesítő hatás, hidratáló hatás, regeneráló hatás és mélytisztító hatás, festett, zsíros, normál, sérült és száraz hajra, nem leöblítendő, űrtartalma 150 ml - 11 266,67 Ft/1 l
Kód:  KSVL4876 Termékszám:  9000101617726 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SCHWARZKOPF GLISS Colour Perfector Repair 150 ml

A Gliss Repair & Protect Color Perfector kiöblítést nem igénylő balzsam mély regenerálást biztosít a hajnak a hajszín védelme mellett, amely a Gliss Repair & Protect Color Perfector samponnal kombinálva akár 40 hajmosásig is kitart! A hialuronsavat és vörösáfonya kivonatot tartalmazó termékcsalád mélyen hidratálja a haj belső szerkezetét, ugyanakkor védi a hajszínt. A hajad gyönyörűen ragyog majd!


A GLISS Colour Perfector Conditioner, 150 ml kondicionáló legfontosabb jellemzői

  • A GLISS Colour Perfector Conditioner kondicionálót a festett haj ápolására tervezték
  • Öblítést nem igénylő ápolás
  • A termék regenerálja a hajat
  • GLISS Colour Perfector Conditoner 40 mosásig tartó színvédelemmel
  • Táplálja és megszelídíti a vékony szálú hajat
  • 97%-ban természetes összetevők
  • A vörösáfonya kivonat táplálja a hajat, erőt és fényt kölcsönöz
  • Hialuronsavat tartalmaz

A GLISS Colour Perfector kondicionáló táplálja és megszelídíti a vékony szálú hajat

A Schwarzkopf GLISS Colour Perfector kondicionáló ideális a festett és szőkített hajra. Összetételével kivételesen táplált és regenerált hajat kölcsönöz. Amennyiben szeretnél minőségi hidratálást biztosítani a hajadnak, úgy ez a kondicionáló ideális választás.

GLISS Colour Perfector Conditioner 40 mosásig tartó színvédelemmel

Festett vagy szőkített a hajad? Úgy érzed, hogy a hajfestés által sérül a hajad, a gyakori hajmosás következtében pedig veszít az élénk színéből? Pontosan ezért van szüksége a festett hajnak különleges ápolásra, amely segít megőrizni intenzív színét és ragyogását! Próbáld ki a GLISS Colour Perfector Conditioner termékcsaládot!


A GLISS Colour Perfector Conditioner maszk alkalmazása

Vigyél fel egy kis mennyiségű hajmaszkot a törölközőszáraz vagy száraz hajra. Nem szükséges kiöblíteni! Használd 2 - 3x alkalommal egy héten. Kombináld a Gliss Color Perfector samponnal.

Kinek ajánljuk a GLISS Colour Perfector Conditioner kondicionálót?

Ideális választás minden típusú festett hajra azoknak, akik szeretnék megőrizni a haj színét illetve ragyogó fényét. Többé már nem szükséges választanod a haj színének megőrzése illetve a haj regenerálása között, a Schwarzkopf Gliss Repair & Protect Color Perfector termékcsalád ugyanis gondoskodik mind a kettőről egyszerre. Mélyen regenerálja a hajat és még akár 40 hajmosáson át is segít megőrizni a haj csodálatos színét!

Tekintsd meg a GLISS Colour Perfector termékcsalád megfelelő használatára vonatkozó útmutatót

  • Mosd meg a hajadat gyengéd tisztító samponnal. Ajánljuk, hogy kétszer mosd ki a hajadat. Az első mosás eltávolítja a haj felszínén található szennyeződéseket, míg a második mosás megnyitja a hajszálakat, így a haj belsejéből is kimossa a szennyeződéseket. Győződj meg arról, hogy alaposan kiöblíted a hajadat.
  • Szárítsd meg a hajadat gyengéden egy törölközővel, majd vidd fel a hajmaszkot. A maszk bevonja és táplálja a tiszta hajat. Hagyd hatni, majd öblítsd ki a hajból.
  • A maszkot használhatod szérumként vagy kiöblítést nem igénylő expressz balzsamként is. Felviheted a hajvégekre, nedves és száraz hajra egyaránt.

Légy környezetbarát

97%-ban természetes eredetű összetevők

Hajtípus:
festett, zsíros, normál, sérült és száraz hajra

Térfogat:
150 ml

Összetétel:
Aqua, Cetearyl alcohol, Quaternium-87, Glycerin, Isopropyl myristate, Magnesium citrate, Dimethylsilanol hyaluronate, Vaccinium macrocarpon (cranberry) fruit extract, Hydrolyzed keratin, Glyceryl stearate, Hydroxyethylcellulose, Prunus armeniaca (apricot) kernel oil, Citric acid, Steardimonium hydroxypropyl hydrolyzed keratin, Sodium chloride, Propylene glycol, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Potassiumsorbate,Sorbic acid, Linalool, Hexyl cinnamal, Limonene, Alpha-isomethyl ionone,Citronellol, Parfum, Benzyl salicylate, Geraniol, Trideceth-5, Amodimethicone/morpholinomethyl silsesquioxane copolymer, Benzyl alcohol, Methylparaben



Összetétel

Aqua, Cetearyl alcohol, Quaternium-87, Glicerin, Isopropyl myristate, Magnézium-citrát, Dimetilszilanol-hialuronát, Vaccinium macrocarpon (áfonya) gyümölcskivonat, Hidrolizált keratin, Glyceryl stearate, Hydroxyethylcellulose, Prunus armeniaca (sárgabarack) magolaj, Citric acid, Szteardimonium hidroxipropil hidrolizált keratin, Sodium chloride, Propylene glycol, Disztearoil-etil-hidroxietil-mónium-metoszulfát, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Szorbinsav, Linalool, Hexyl cinnamal, Limonene, Alfa-izometil-ionon, Citronellol, Parfüm, Benzyl salicylate, Geraniol, Trideceth-5, Amodimetikon/morfolinometil-szilszeszkvioxán kopolimer, Benzyl alcohol, Methylparaben

Paraméterek

Hatás
Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás, Mélytisztító hatás Kész!
Haj típusa
Festett, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz Kész!
Űrtartalom
150 ml Kész!
Terméktípus
Nem kiöblítendő Kész!

Hatás

Hatás
Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás, Mélytisztító hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Festett, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Nem kiöblítendő Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SCHWARZKOPF GLISS Colour Perfector Repair 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF GLISS Colour Perfector Repair 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SCHWARZKOPF GLISS Colour Perfector Repair 150 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ