30 dnů na vrácení Shop roku

HAWAIIAN TROPIC Satin Protection Spray SPF30 220 ml

Termékkatalógus
HAWAIIAN TROPIC Satin Protection Spray SPF30 220 ml
Napozó spray - 30 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, testre használható, 220 ml-es - 20 409,09 Ft/1 l
Kód:  OPA119 Termékszám:  5099821001889

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HAWAIIAN TROPIC Satin Protection Spray SPF30 220 ml Megszűnt

HAWAIIAN TROPIC Satin Protection Spray SPF30 220 ml

Védd a bőrödet az intenzív  napsugarak ellen a Hawaiian Tropic SPF30 védő spray segítségével. Miközben élvezed a vizet vagy a tengerparti pihenést, a 30-as védőfaktorú tej biztosítja a bőröd számára a széles spektrumú UVA és UVB védelmet. Nagy előnye a magas vízállóság, tehát egy alkalmazással akár 80 percig is működik. A krém könnyű textúrája könnyen felszívódik, és nem hagy kellemetlen, olajos filmréteget a bőrön. A C és E vitaminnal ellátott összetétel biztosítja a bőr számára a szükséges táplálást és hidratációt. A HAWAIIAN TROPIC Satin Protection segítségével a bőr puha és kellemes trópusi illatú lesz.

A HAWAIIAN TROPIC Satin Protection Spray SPF 30 220 ml-es napvédő spray főbb jellemzői

  • Permetezős napvédő SPF 30-as védőfaktorral
  • Széles spektrumú UVA és UVB védelmet nyújt
  • A HAWAIIAN TROPIC Satin Protection spray vízálló
  • Gyorsan felszívódik, és nem hagy olajos filmréteget a bőrön
  • A C és E vitaminnal dúsított összetétel védi és hidratálja a bőrt
  • Kellemes trópusi illattal rendelkezik
  • A HAWAIIAN TROPIC Satin Protection fényvédőt bőrgyógyászatilag tesztelték

Használat:
Ne permetezd közvetlenül az arcra. Vigyél fel 3 evőkanálnyi mennyiséget az egész testre 20 perccel a napozás előtt. Többször alkalmazd a védelem fenntartása érdekében.

Értesítés:
Nyomás alatti flakon. Felmelegítés hatására felrobbanhat. Óvd a napfénytől, és ne tedd ki 50°C feletti hőmérsékletnek. Ne szúrd át vagy égesd a flakont, még akkor sem, ha már elhasználtad. Ne permetezd nyílt lángra vagy izzó anyagokra. Védd a hőtől, a forró felületektől, a szikráktól, és a nyílt lángtól. Éghető forrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tartsd távol gyermekektől. Csak üres flakont helyezz a szemetesbe újra.

Összetétel:
Alcohol Denat., Isobutane, Isododecane, , Aqua, Homosalate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Lauryl PEG-8 Dimethicone, Phenylisopropyl Dimethicone, Polyglyceryl-3 Stearate/Isostearate/Dimer Dilinoleate Copolymer, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Methyl Abietate, Paraffinum Liquidum, Ascorbyl Palmitate Tocopheryl Acetate, Carica Papaya Fruit Extract, Colocasia Antiquorum Root Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Passiflora Incarnata Fruit Extract, Plumeria Acutifolia Flower Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
220 ml Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
30 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Spray Kész!
Egyéb jellemzők
Testre Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HAWAIIAN TROPIC Satin Protection Spray SPF30 220 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWAIIAN TROPIC Satin Protection Spray SPF30 220 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAWAIIAN TROPIC Satin Protection Spray SPF30 220 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ