AP+ nový vizuál Shop roku

HAWKINS & BRIMBLE Shaving Cream 100 ml

Termékkatalógus
HAWKINS & BRIMBLE Shaving Cream 100 ml
4,0 2 értékelés
Borotválkozó krém - mandula és kakaó aromával, ideális az arc simára borotválásához
Kód:  KSMU0251 Termékszám:  5060495670046

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HAWKINS & BRIMBLE Shaving Cream 100 ml

A HAWKINS & BRIMBLE Men's borotválkozó krém egy különleges termék, amely tökéletes az arc simára borotválásához. Hidratál, táplál és puhává varázsolja a bőrt, emellett kellemes mandula és kakaó illatot biztosít, amelyet imádni fogsz. A borotválkozó krém puhítja a szakállat is, előkészíti a későbbi, tökéletes borotválkozáshoz. A krém felviteléhez tökéletes a Hawkins & Brimble borotvapamacs. Vastag és finom sörtéivel gondoskodik arról, hogy a krém a szakáll tövéhez is eljusson. Ennek köszönhetően védi az arcot a borotválkozás során előforduló sérülésektől. Gondoskodj bőrödről minden nap egy minőségi termékkel, és használd a Hawkings & Brimble borotválkozó krémet a selymes és kényelmes borotválkozásért! 

A borotválkozó krém fontos jellemzői

  • A Hawkins & Brimble borotválkozó krém tökéletesen hidratálja a bőrt
  • Finom mandula és kakaó illat
  • Gazdag, sűrű habot képez
  • Lágyítja szakállat és tökéletesen felkészíti a későbbi borotválkozásra
  • A borotválkozó krém puhítja a bőrt
  • Parabének, festékek, SLS/SLES és ásványi olajok nélkül

Aktív összetevők

  • Glicerin - hidratálja és táplálja a bőrt, segít a krém könnyebb kenhetőségében, sima és puha textúrája könnyedén siklik a bőrön
  • Nátrium-kokoát - zsírsavak keveréke, kókuszolaj és nátrium.hidroxid reakciójából nyerve, amely segít emulziót képezni csökkentve az emulgeálandó anyagok felületi feszültségét

Alkalmazás:
Merítsd a borotvapamacsot forró vízbe. A simább és könnyebb borotválkozásért adj egy kis borotválkozó szappant a vízhez, miután 15-20 másodpercre belemártottad a pamacsot a vízbe. Ne itasd fel a pamacson maradt vizet a krém felvitele előtt - így extra hidratálást nyújthatsz a bőr számára, emellett így puhul a szakáll, és megnyílnak a pórusok, az eredmény pedig tökéletesen sima borotválkozás lesz. Vidd fel a krémet körkörös mozdulatokkal. 

Összetevők:
Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Sodium Cocoate, Glycerine, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Peg 75 Lanolin, Sodium Chloride, Perfume, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Linalool.

 

Paraméterek

Űrtartalom
100 ml Kész!
Terméktípus
Krém Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Krém Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HAWKINS & BRIMBLE Shaving Cream 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWKINS & BRIMBLE Shaving Cream 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAWKINS & BRIMBLE Krém na holenie 100 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ