AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Sexy Blacks Mascara Set

Termékkatalógus
HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Sexy Blacks Mascara Set
5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - a készlet tartalma: Lash Queen Sexy Blacks Mascara szempillaspirál 6,9 ml + Powercell 24H szemkörnyékápoló 50 ml + All Mascaras szemfesték-lemosó 3 ml
Kód:  VBAL0747 Termékszám:  3614272547902
HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Sexy Blacks Mascara Set Megszűnt

HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Sexy Blacks Mascara Set

A HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Sexy Blacks Mascara Set a neves márka luxus kozmetikumait kínálja nők számára, szettben. Magában foglalja a Lash Queen Sexy Blacks Mascara szempillaspirált, a Powercell 24h Eye Care szemkörnyékápolót és All Mascaras Make-up Remover sminkeltávolítót. A prémium kozmetikai márka Helena Rubinstein alapító nevét viseli, aki 1902-ben úgy döntött, hogy üzleti tevékenységet folytat a kozmetikumok területén. A kor legjobb tudósaival fogott össze, és tudományos megoldásokat kezdett kutatni a bőrápolási problémákra. Eredménye a hatékony kozmetika lett, amely rendkívül népszerűvé vált.

A HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Sexy Blacks Mascara Set kozmetikai szett legfőbb jellemzői

  • Luxus kozmetikum szett a tradícionális amerikai márkától, Helena Rubinsteintől
  • Szempillaspirált, szemkörnyékápoló krémet és sminkeltávolítót tartalmazó szett
  • Érzéki Lash Queen Sexy Blacks Mascara fekete szempillaspirál
  • Bársonyos szempillaspirál a hosszú szempillákért, amelyek nem tapadnak össze
  • Powercell 24h Eye Care szemkörnyékápoló a szem körüli érzékeny bőr számára
  • A krémnek köszönhetően a szem körüli bőr megfiatalodik
  • All Mascaras Make-up Remover a tökéletes smink eltávolításához
  • Sminkeltávolító a smink minden nyomának hatékony eltávolításához
  • Prémium, hatékony kozmetikumok nők számára

Fedezd fel az érzéki Lash Queen Sexy Blacks od Heleny Rubinstein szempillaspirált

Az érzéki, sötétfekete árnyalattal rendelkező Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks szempillaspirál push-up dússágot nyújt szempilláidnak. A dúsító szempillaspirál bársonyosan selyem állagú, amely tökéletesen fedi az összes szempillát. A szabadalmaztatott, tökéletes női alakot formáló, 90 - 60 - 90 arányú spirál kényelmes alkalmazást biztosít. A szempillaspirált szemészetileg tesztelték, így az érzékeny szeműek és a kontaktlencsét viselők számára is ideális. Élvezd a szexi pillantást az érzéki csipkével díszített csomagolásban rejtőző szempillaspirál segítségével.

Hatóanyagok:
Méhviasz - felgyorsítja a regenerációt, mélyen táplálja és hidratálja, valamint védi a pillákat, ideális sűrű szempillákhoz, javítja finomságukat
Karnauba viasz- javítja a kozmetikai termékek viszkozitását, textúrát, erősséget, rugalmasságot, plaszticitást, fényt és csillogást ad, meghosszabbítja a smink tartósságát, hipoallergén így az érzékeny bőrre is  alkalmas, fokozza a szempillák ragyogását

Összetétel:
Aqua / Water, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Cera Alba / Beeswax, Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax, Acacia Senegal / Acacia Senegal Gum, Cetyl Alcohol, Glycerin, Peg/Pp, 17/18 Dimethicone, Steareth-20, Sodium Polymethacrylate, Phenoxyethanol, Phenyl Ethyl Alcohol, Disodium Edta, Hydroxyethylcellulose, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil,  Panthenol, Polyquaternium-10 (+/- May Contain Ci 77499 / Iron Oxides)

Felhasználás módja:
Finoman alkalmazd a szempillákon. A kefe lekerekített ívei lehetővé teszik a szempillák hosszának maximalizálását a szem belső oldalától kezdve egészen a külső szélekig.

Szín:
Fekete

Rendkívüli szemkörnyék ápolás a Helena Rubinstein Powercell 24h Eye Care krém segítségével

A Helena Rubinstein Laboratories új terméket fejlesztett ki a szemkörnyék érzékeny és finom bőrének éjjel-nappali megerősítésére. A Powercell 24H Eye Care krém elősegíti és felgyorsítja a bőrsejtek regenerálódását, simítja a szem körüli finom vonalakat és ráncokat, és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Táplálja és hidratálja a szem körüli bőrt, és korrigálja a fáradtság által okozott sötét karikákat illetve a szem körüli duzzanatot. Csupán néhány használat után a szem körüli bőr láthatóan ragyogó lesz, a duzzanat csökken, a szem kontúrjai simábbak lesznek és csökkenti az öregedés jeleit. Ha problémát jelentenek a szem alatti karikák vagy a bőr gyengesége valamint a szem körüli fáradtság jelei, próbáld ki a Helena Rubinstein 24 órás ápolását.

Aktív összetevők:
Natív növényi sejtek - erősítik a bőrt és csökkentik a sötét karikákat
Ragyogó komplexek - ragyogó pigmentek a szem környékének világosítására

Összetétel:
Aqua / Water, Dimethicone, Glycerin, Bifida Ferment Lysate, Propylene Glycol, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Tin Oxide, Peg-20 Sorbitan Cocoate, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Potassium Hydroxide, Carbomer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol, Caffeine, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Methylsilanol/Silicate Crosspolymer, Escin, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Silica, Adenosine, Ascorbyl Glucoside, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Caprylyl Glycol, Laureth-4, Crithmum Maritimum Extract, Synthetic Fluorphlogopite, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopherol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Mica

Felhasználás módja:
Alkalmazd a krémet a szem körüli tisztított bőrre reggel és este. Finoman ütögetve vidd fel a bőrre, amíg a készítmény teljesen fel nem szívódik. Használd naponta.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas.

Heleny Rubinstein All Mascaras Make-up Remover sminkeltávolító a tökéletesen tiszta bőrért

Használd a Helena Rubinstein All Mascaras Make-Up Remover sminkeltávolítót a smink minden nyomának teljes eltávolításához. A sminkeltávolító azonnal, tökéletesen és ugyanakkor finoman távolítja el a sminket, ennek köszönhetően ideálissá teszi a szem körüli érzékeny és finom bőr ápolására. A Helen Rubinstein sminkeltávolító tökéletesen távolítja el a vízálló szempillaspirált vagy a szemhéjfestéket. Használat közben nyugtatja és hidratálja a bőrt. A bőr tiszta, puha és friss marad, anélkül, hogy kellemetlen olajos réteget hagyna a bőr felszínén.

Hatóanyagok:
Glicerin - hidratál, megköti a nedvességet, és segíti a többi anyag lehető leggyorsabban történő felszívódását a bőrbe, puhítja, lágyítja a bőrt és elősegíti hidratálását
Cyclopentasiloxane - selymes érzést ad a bőrnek és nyugtatja az irritált bőrt
Geraniol - a rózsaolaj fő alkotóeleme, virágos illatot ad és felfrissít

Összetétel:
Aqua / Water, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Potassium-Phosphate, Sodium Bicarbonate, Sodium Chloride, Dipotassium Phosphate, Decyl Glucoside, Hexylene Glycol, Polyaminopropyl Biguanide, Geraniol, Citronellol, Parfum / Fragrance

Felhasználás módja:
Használat előtt jól rázd fel. A terméket kozmetikai pamut vatta segítségével vidd fel a becsukott szemre és hagyd egy kis ideig hatni. Finoman és dörzsölés nélkül távolítsd el a sminket és az egyéb szennyeződéseket. Ne öblítsd le.

A Helena Rubinstein ajándékszett tartalma:
1 × Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Mascara (6,9 ml) fekete szempillaspirál 
1 × Helena Rubinstein Powercell 24h Eye Care (3 ml) szemkörnyékápoló 
1 × Helena Rubinstein All Mascaras Make-up Remover (50 ml) sminkeltávolító


Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Sexy Blacks Mascara Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Sexy Blacks Mascara Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Sexy Blacks Mascara Sada.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ