Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

INDULONA Original Dupack

Termékkatalógus
INDULONA Original Dupack
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalom: kézkrém, testápoló
Kód:  VBAL427 Termékszám:  8592297004882

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

INDULONA Original Dupack

Az INDULONA Original Duopack ajándékkészlet a tartósítószerek nélküli, hagyományos recept alapján készült kozmetikai termékeket tartalmazza, egészen pontosan egy testápoló tejet és egy kézkrémet. Az INDULONA Original 250 ml-es tápláló testápoló tej gondoskodik a bőr számára szükséges hidratálásról és táplálásról, így eredményez puha, rugalmas és sima bőrt. Egyedülálló összetétele az antioxidáns hatású jojobaolajat tartalmazza, amely megnyugtatja a bőrt és megvédi azt a káros környezeti hatásokkal szemben is. A krém könnyed textúráját könnyedén elkenheted a bőrödön, gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros réteget maga után. Nem tartalmaz parabéneket, bőrgyógyászatilag tesztelték. Minden bőrtípus számára alkalmas.

Az INDULONA Original Duopack ajándékkészlet nőknek hagyományos recept alapján fő jellemzői

  • Az INDULONA Original tápláló testápoló tej gondoskodik az igénybe vett és irritált bőrről
  • Táplálja és hidratálja a bőrt
  • A benne található jojobaolaj megnyugtatja és védi a bőrt
  • INDULONA Original regeneráló és védő hatású kézkrém magas vazelintartalommal
  • Hidratálja a száraz és kirepedezett bőrt, táplál és regenerál
  • Rugalmasságot és lágyságot nyújt

INDULONA Original regeneráló kézkrém a selymesen puha és rugalmas bőrért

Az INDULONA Original 85 ml-es regeneráló és védő hatású kézkrém univerzális ápolást biztosít a száraz, kirepedezett bőr és érzékeny kézfej számára. Magas vazelintartalmának köszönhetően intenzíven hidratálja és mélyen táplálja a bőrt, emellett regenerál és puhává és teszi a bőrt. Előnye, hogy nagyon jól hidratál és megelőzi a bőr kiszáradását, illetve támogatja a bőr természetes védőrétegét. Az INDULONA Original kézkrém használata után a kézfejed hihetetlenül feszes, rugalmas és természetesen puha lesz. A terméket bőrgyógyászatilag tesztelték és alkalmas a mindennapos használatra.

Csomag tartalma:

  • INDULONA Original testápoló tej 250 ml
  • INDULONA Original kézkrém 85 ml

Testápoló tej összetétele:
Aqua, Paraffinum liquidum, Glycerin, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, PEG-75 stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Cera alba, Dimethicone, Stearic acid, Olea europaea fruit oil, Oleic acid, Palmitic acid, Simmondsia chinensis seed oil, Cetyl alcohol, Polyaminopropyl biguanide, Laureth-30, Parfum

Kézkrém összetétele:
Petrolatum, Aqua, Lanolin, Paraffinum liqiudum, Cetearyl alcohol, Cholesterol, Parfum, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Isoeugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, d-Limonene


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: INDULONA Original Dupack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA ORIGINAL Box I.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si INDULONA Original Duopack.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ