AlzaBoxy Q1 Shop roku

KNEIPP Tusfürdő készlet férfiaknak 2× 200 ml

Termékkatalógus
KNEIPP Tusfürdő készlet férfiaknak 2× 200 ml
4,7 11 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: 2× tusfürdő - 1 745 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 872,50 Ft/100 ml
Kód:  VBAL0581 Termékszám:  4008233145402 Gyártó honlapja:

KNEIPP Tusfürdő készlet férfiaknak 2× 200 ml

A KNEIPP férfi tusfürdő ajándékszett nagyszerű ajándék az olyan férfiak számára, akiknek nemcsak a praktikusság, hanem a minőségi bőrápolás is ugyanolyan fontos. A szett két különböző tusfürdőt tartalmaz. A 2 az 1-ben reggeli ébresztő tusfürdő gélt citruslével és guarana kivonattal gazdagították, amely gondoskodik a szükséges energiáról és dinamizmusról. Ezáltal tökéletesen felkészít az előtted álló új napra. A Férfidolog 2.0tusfürdő a természetes vérnarancs és a fekete bors kivonat kombinációja. A tusfürdők gyengéden távolítják el a szennyeződéseket és kifogástalanul tiszta, selymesen puha és kellemes illatú bőrt eredményeznek. Nem tartalmaznak tartósítószereket, paraffinokat, szilikonokat vagy ásványi olajokat.

Hatóanyagok:
A 2 az 1-ben tusfürdő gél olyan tápláló olajokat tartalmaz, amelyek védelmet nyújtanak a bőrnek a túlzott kiszáradás ellen.
 

Hatásai:
A KNEIPP tusfürdő használata után a bőröd bársonyosan selymes és rugalmas, illetve maradéktalanul tiszta lesz. Biztosan bevonzza az új energiák áramlását.
 

Használat:
Vidd fel a tusfürdőt a benedvesített bőrre és körkörös mozdulatokkal hozz létre habot. Ezt követően alaposan öblítsd le.
 

Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.
 

Kiszerelés:
2 × 200 ml
 
Csomag tartalma:
  • 2 az 1-ben reggeli ébresztő tusfürdő 200 ml
  • Férfidolog 2.0 tusfürdő 200 ml
Összetétel:
2 az 1-ben reggeli ébresztő: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Glyceryl Oleate, Parfum (Fragrance), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Panthenol, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Paullinia Cupana Seed Extract, Juniperus Mexicana Oil, Backhousia Citriodora Leaf Oil, Linalool, Limonene, Citral, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, PEG-18Glyceryl Oleate/Cocoate, Glycol Distearate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-14M, Sodium Hydroxide, Silica, Tocopherol, CI 47005, CI 10020.
Férfidolog 2.0: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Glyceryl Oleate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Panthenol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, PiperNigrum (Pepper) Fruit Extract, Juniperus Virginiana Oil, Limonene, Linalool, Citronellol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Fragrance), PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Glycol Distearate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-14M, Sodium Hydroxide, Silica, Tocopherol, CI 15985, CI 16255

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KNEIPP Tusfürdő készlet férfiaknak 2× 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Sada Sprchových gelů pro muže 2× 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KNEIPP Sada sprchovacích gélov pre mužov 2× 200 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ