Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

KOCOSTAR Hand Moisture Pack 14 ml

Termékkatalógus
KOCOSTAR Hand Moisture Pack 14 ml
Kézmaszk - regenerálja a száraz bőrt, enyhíti az irritációt, hozzájárul a szükséges hidratáció fenntartásához - 995 Ft/db
Kód:  KSTE875 Termékszám:  8809328320430

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KOCOSTAR Hand Moisture Pack 14 ml

Soha ne felejtsd el a kézfej bőrének ápolását, hiszen ugyanolyan ápolást igényel, mint a test többi része. Biztosítsd a kezednek a jól megérdemelt ápolást a Kocostar koreai márka regeneráló Hand Moisture maszkjával, amely luxusszalon minőségű ápolást nyújt a kezeidnek. A Kocostar maszk shea vajjal készült, a kézfej bőrének mély hidratálása, táplálása és lágyítása érdekében. Papaya, mangó és kókusz kivonattal gondoskodik az irritált és a kirepedezett bőr hosszútávú enyhítéséről. A Hand Moisture maszk kesztyű alakú, így viselésével egyszerűen használhatod, csak annyi a dolgod, hogy felveszed. Használat után a bőröd puha és selymes lesz, az igénybe vett kezeid helyén pedig nem marad más, csak az üde és a kipihent érzés. Add meg a kezednek azt az ápolást, amelyet megérdemel Kocostar Hand Moisture maszkkal.

A Kocostar Hand Moisture kézmaszk legfontosabb jellemzői

  • A Kocostar Hand Moisture kesztyű tökéletes a száraz és kirepedezett kezekre
  • A maszk hidratálja, táplálja és lágyítja a bőrt a shea vaj tartalmának köszönhetően
  • A papaya, a kókusz és a mangó kivonatok hosszú távú enyhülést jelentenek
  • A kesztyű használata nagyon egyszerű, egyszerűen csak vedd fel a kezedre

Használat:
Tedd a kezedet a kesztyűbe. Hagyd hatni 20 percig. Masszírozd be a felesleges szérumot a bőrbe.

Összetétel:
Aqua, glycerin, cetyl ethylhexanoate, butylene glycol, cetearyl alcohol, stearic acid, polysorbate 60, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, dimethicone, glyceryl stearate, peg-100 stearate, sorbitan stearate, butyrospermum parkii (shea) butter, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, argania spinosa kernel oil, limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, theobroma cacao (cocoa) seed butter, nelumbo nuciffera seed extract, glycyprhiza glabra (licorice) root extract, sophora flavescens root extract, scutellaria baicalensis root extract, morus alba barkextract, sesamum indicum (seasame) seed extract, paeonia lactiflora root extract, camellia sinensis leaf extract, carica papaya fruit extract, mangifera indica (mango) fruit extract, rosa centifolia flower extract, portulaca oleracea extract, camellia japonica flower extract, leontopodium alpinum extract, hamamelis virginiana (with hazel) extract, ulmus davidiana root extract, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, illicium verum (anise) fruit extract, carbomer, arginine, phenoxyethanol, disodium edta, parfum


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KOCOSTAR Hand Moisture Pack 14 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KOCOSTAR Hand Moisture Pack 14 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ