Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

LANCÔME Lait Galatée Confort & Tonique 400 ml Skincare

Termékkatalógus
LANCÔME Lait Galatée Confort & Tonique 400 ml Skincare
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalmaz: Comforting Makeup Remover Milk With Honey And Sweet Almond Oil 400 ml + Re-hydrating Comforting Toner 400 ml - 13 145 Ft/db
Kód:  KSDS1166 Termékszám:  3614272513570
LANCÔME Lait Galatée Confort & Tonique 400 ml Skincare Megszűnt

LANCÔME Lait Galatée Confort & Tonique 400 ml Skincare

A LANCÔME Lait Galatée Confort & Tonique Confort Skincare Set kozmetikai ajándékkészlet prémium minőségű bőrápoló termékeket tartalmaz a száraz bőrre - egy tisztító tejet és egy tonikot. A 400 ml-es Galatée Confort (Comforting Makeup Remover Milk With Honey And Sweet Almond Oil) tisztító tej hatékonyan tisztítja meg a bőrt és távolítja el a sminket és a szennyeződéseket. Emellett ellátja a bőrt a szükséges hidratálással és táplálással. Selymesen puha, táplált és kellemes érintésű bőrt eredményez. A tisztító tejet mézzel és mandula kivonattal dúsították a sima bőr érdekében. Ezeket a kozmetikumokat kimondottan a száraz bőrre fejlesztették ki.

A LANCÔME Lait Galatée Confort & Tonique Confort Skincare Set luxus női kozmetikai ajándékkészlet főbb jellemzői

  • LANCÔME Lait Galatée Confort & Tonique Confort Skincare Set női kozmetikai készlet a száraz bőr kiváló ápolásához
  • A LANCÔME Galatée Confort száraz bőrre tervezett tisztító tej tökéletesen eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket
  • Hidratálja, táplálja és megnyugtatja a bőrt
  • A LANCÔME Tonique Confort száraz bőrre tervezett tisztító tonik finoman tonizálja és megnyugtatja a bőrt
  • Hidratált, egységes és sima bőrt eredményez
  • Mindkét termék mézet, mandula kivonatot, gabonaféléket, élesztőt és tejfehérjéket tartalmaz

Használat:
Vidd fel a tisztító tejet körkörös mozdulattal a bőrre, majd óvatosan töröld át az arcodat egy vattakoronggal.

LANCÔME Tonique Confort (Re-hydrating Comforting Toner) hidratáló tonik a nyugodt és tonizált bőrért

A 400 ml-es Tonique Confort (Re-hydrating Comforting Toner) száraz bőrre tervezett tisztító tonik anélkül tisztítja meg gyengéden a bőrt, hogy kiszárítaná azt. Azonnal újrahidratálja, gyengéden tonizálja és megnyugtatja a bőrt. A végeredmény pedig kifogástalanul tiszta, puha és üde bőr. Használata után a bőröd egységes tónusú és ragyogóan szépséges lesz. A tonik akácmézzel és édes mandulaolajjal készült, hogy megadja a bőrnek a szükséges táplálást. A tonikot a száraz bőr mindennapos ápolására tervezték.

Használat:
Vidd fel a tonikot a vattakorongra minden reggel és este és tisztítsd meg vele a bőrt. Ezután használd a szérumot és a nappali vagy az éjszakai krémet.

A csomag tartalma:

  • Galatée Confort (Comforting Makeup Remover Milk With Honey And Sweet Almond Oil) 400 ml tisztító tej száraz bőrre
  • Tonique Confort (Re-hydrating Comforting Toner) 400 ml tisztító tonik száraz bőrre

Tisztító tej összetétele:
Water, Mineral Oil, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Corn Germ Oil, Lecithin, Cyclodextrin, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Phenoxyethanol, Wheat Germ Glycerides, Yeast Extract, Ethylparaben, Triethanolamine, Honey, Polysorbate 20, Limonene, Mannitol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Linalool, Benzyl Alcohol, BenzylBenzoate, Benzyl Salicylate, Chondrus Crispus, Alpha-isomethyl Ionone, Carbomer, Geraniol, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Succinate, Methylparaben, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Sweet Almond Protein, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Fragrance

Tisztító tonik összetétele:
Aqua / Water / Eau, Butylene Glycol, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Phenoxyethanol, Isopropyl Palmitate,Peg-6 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Acrylates/C1-3 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Methylparaben, Mel / Honey / Miel, Mannitol, Parfum / Fragrance, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Sodium Hyaluronate, Cyclodextrin, Prunus Amygdalus Dulcis Protein / Sweet Almond Protein, Hexyl Cinnamal, Faex / Yeast Extract / Extrait De Levure, Alpha-Isomethyl Ionone, Disodium Succinate, Ci 147 / Red 4


Paraméterek

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LANCÔME Lait Galatée Confort & Tonique 400 ml Skincare Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Lait Galatée Confort & Tonique Confort 400 ml Skincare Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LANCÔME Lait Galatée Confort & Tonique Confort 400 ml Skincare Set.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ