Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

LANCÔME Visionnaire Advanced Set

Termékkatalógus
LANCÔME Visionnaire Advanced Set
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Advanced Multi-Correcting krém 50 ml+ Szemkörnyékápoló balzsam Visionnnaire Advanced Multi-Correcting 5 ml +Advanced Genefique 7 ml + Bi-Facial 30ml
Kód:  KSDS1074 Termékszám:  8024417977122

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME Visionnaire Advanced Set

Az érett bőr megfelelő gondoskodást igényel. Bízd rá magad egy látnokra. A LANCOME Visionnaire mesebeli ajándékkészlet garantálja az intenzív hidratálást, a bőrsejtek regenerálása és a ráncok 100%-os kisimítása érdekében. Kényeztesd magad a tökéletes, fiatalító gondoskodással és egy kis luxussal.

A LANCOME Visionnaire ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Intenzíven hidratál és rugalmasságot ad a bőrnek
  • Csökkenti a pigmentfoltokat és a megnagyobbodott pórusokat
  • Jelentősen enyhíti az öregedés tüneteit
  • Helyrehozza a sérült sejteket
  • Tisztítja és frissíti a bőrt

A LANCOME Advanced Multi-Correcting krém

Az intenzív hidratálás csak egy lépés a tökéletes bőr felé. A Lancome ránctalanító krém még többet kínál. Hatékonyan erősíti a laza arckontúrákat, csökkenti a pigmentfoltokat és regenerálja a bőrsejteket. Használata után a bőr jelentősen puhább, feszesebb és gyönyörűen ragyogóvá válik. Az intenzív hidratálás javítja a bőrtermészetes védekezését. Ajánlott kombinálni a készlet többi termékével.


Hatások:

  • Egységesíti a bőrtónust és csökkenti a pigmentfoltokat
  • A bőr puha és rugalmas lesz
  • Kisimítja a ráncokat és erősíti az arc körvonalait


Bőrtípus:
A termék alkalmas a száraz bőrre

Összetétel:

AQUA / WATER, GLYCERIN, DICAPRYLYL ETHER, CYCLOHEXASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, ISOPROPYL ISOSTEARATE, SODIUM TETRAHYDROJASMONATE, DIMETHICONE, CETYL ALCOHOL, DIPROPYLENE GLYCOL, BEHENYL ALCOHOL, SILICA, ARACHIDYL ALCOHOL, SECALE CEREALE EXTRACT / RYE SEED EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE, STEARIC ACID, PHENOXYETHANOL, STEARYLALCOHOL, ADENOSINE, PEG-10 DIMETHICONE, PEG-100 STEARATE, POLYSILICONE-11, PALMITIC ACID, POLOXAMER 338, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, LIMONENE, PENTYLENE GLYCOL, LINALOOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, ACRYLONITRILE/METHYL METHACRYLATE/VINYLIDENE CHLORIDE COPOLYMER, DISODIUM EDTA, CETEARYLALCOHOL, METHYLDIHYDROJASMONATE, CETEARYL GLUCOSIDE, CITRONELLOL, PARFUM / FRAGRANCE

LANCOME Visionnaire Advanced Multi-Correcting balzsam

Nem kell elrejtened a korod. Éppen ellenkezőleg - büszke lehetsz rá! Ez a szembalzsam minden bőrtípusra használható, azonnal csökkenti a sötét karikákat, valamint a szem környéki szarkalábakat és puffadtságot. Problémamentesen beleolvad a bőrbe, és kellemesen hűsít. Élvezze az intenzív hidratációt,regenerációt és fiatalítást egy pillanat alatt.

Hatások:

  • Csökkenti a ráncokat, a duzzanatot és a sötét karikákat
  • Eltávolítja a fáradtság jeleit
  • Láthatóan fiatalítja a bőrt

Hatóanyagok:

  • HydraBLUR technológia - optikailag azonnal elhomályosítja a szemkörnyék hibáit

Használat:
Vigyél fel egy pumpálásnyi adagot  reggel és este a szem környékére a szokásos ápolás kiegészítéseként.

Bőrtípus:
Alkalmas minden bőrtípusra.

Összetétel:
DIMETHICONE AQUA / WATER GLYCERIN ISONONYLISONONANOATE DIMETHICONE CROSSPOLYMER VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER BUTYLENE GLYCOL ALCOHOL DENAT. BORON NITRIDE LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE MICA ASCORBYL GLUCOSIDE TOCOPHEROL HYDROLYZED SOY PROTEIN SODIUM HYDROXIDE PHENOXYETHANOLSTEARETH-20 CAFFEINE PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE MAGNESIUM SULFATE N-HYDROXYSUCCINIMIDE SILICA SILYLATE CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE PALMITOYL OLIGOPEPTIDE PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7 PENTYLENE GLYCOL SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE CAPRYLYL GLYCOL CAPRYLOYL SALICYLIC ACID FARNESOL CHRYSIN BISABOLOL DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE METHYLDIHYDROJASMONATETETRASODIUM EDTA RETINYL PALMITATE POTASSIUM SORBATE BHT ALUMINUM HYDROXIDE

A LANCOME Advanced Genefique fiatalító szérum

Lehelj új életet a bőrödbe egyetlen csepp Lancome Genifique nagy hatékonyságú szérummal. A szabadalmaztatott "Youth Activator" komponensnek köszönhetően a bőr ragyogó és feszes marad. A szérum ellensúlyozza az öregedés minden jelét. A finom folyadék textúrának köszönhetően egyszerűen alkalmazható és tökéletesenfelszívódik. Pozitív módon befolyásolja a fehérjetermelést és újraaktiválja a géneket. Dermatológiailag tesztelt.

Hatások:

  • Csökkent minden öregedési jelet
  • Javítja a sérült sejteket
  • A bőrt bársonyosan puhává varázsolja


Hatóanyagok:

  • Pro-xylane, Bio-network, Vigna - fiatalítja a bőrt és lelassítja annak öregedési folyamatát

Használat:
Nappali és éjszakai használatra. Tegyél egy-két csepp a tenyeredbe, melegítsd fel, és gyengéden vidd fel az arc és a nyak bőrére. Ezután folytasd a bőrápolási rutinodat.

Bőrtípus:
Alkalmas normál, érett bőrre

Összetétel:
Water, Bifida FermentLysate, Glycerin, Alcohol Denat., Dimethicone, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Ascorbyl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Adenosine, Faex Extract/Yeast Extract/Extrait De Levure, Peg-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicyloyl Phytosphingosine,Ammonium Polyacryldimethyltauramide/Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Limonene, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Disodium Edta, Octyldodecanol, Citronellol, Fragrance.

Bi-Facil kétkomponensű sminklemosó

Az ajándékkészletet a LANCOME luxus sminklemosó teszi teljessé, amely az egyik legkeresettebb termék. A kétkomponensű sminktisztító tökéletesen eltávolítja a vízálló sminket és szennyeződéseket, és nem irritálja a nagyon érzékeny szemet sem. Hatékonyan ötvözi az olaj- és a vízfázist, amelyeket használatelőtt rázással keverünk össze. Mindennapi ápolás példátlan frissítéssel és jelentős regenerálással. Nem hagy zsíros nyomokat, valamint nagyon érzékeny bőr és kontaktlencse viselői számára is alkalmas. Szemészeti vizsgálattal tesztelt.


Hatások:

  • Tökéletesen eltávolítja a sminket a szemedről
  • Lágyítja, regenerálja és frissíti a bőrt
  • Nem hagy zsíros nyomokat

Használat:
Használat előtt rázd fel a sminklemosót. Ezután vidd fel egy vattakorongra, és óvatosan távolítsd el a sminket és a szennyeződéseket. Az ütések a szemhéjon át a szempillákig irányulnak, alulról kívülről a szem sarokának belső oldalára.

Bőrtípus:
Alkalmas minden bőrtípusra,beleértve a szem körüli érzékeny bőrt. Kontaktlencse viselők számára is megfelelő.

Összetétel:
AQUA / WATER / EAU, CYCLOPENTASILOXANE, ISOHEXADECANE, DECYL GLUCOSIDE, SODIUM CHLORIDE, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, GERANIOL, DISODIUM EDTA, POTASSIUM PHOSPHATE, CITRONELLOL, HEXYLENE GLYCOL,PARFUM / FRAGRANCE

Csomag tartalma:
LANCOME Advanced Multi-Correcting intenzív hidratáló krém, 50 ml
LANCOME Visionnaire Advanced Multi-Correcting balzsam, 5 ml
LANCOME Advanced Genefique fiatalító szérum, 7 ml
LANCOME Bi-facil kétkomponensű sminklemosó, 30 ml


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LANCÔME Visionnaire Advanced Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Visionnaire Advanced Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LANCÔME Visionnaire Advanced Set.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ