AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Maybelline New York Brow Satin Duo Szemöldökceruza - 02 Medium Brown

Termékkatalógus
Maybelline New York Brow Satin Duo Szemöldökceruza - 02 Medium Brown
Szemöldök ceruza - barna hajúaknak,
Kód:  DEKO1044 Termékszám:  3600531087388

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Maybelline New York Brow Satin Duo Szemöldökceruza - 02 Medium Brown Megszűnt

Maybelline New York Brow Satin Duo Szemöldökceruza - 02 Medium Brown

A teljesen új és egyedi Brow Satin Duo szemöldökceruza, 2 az 1-ben, technológiával segít a hosszan tartó és természetesen sűrű szemöldök megalkotásában. Az egyedi kialakítása miatt a Brow Satin egyik végén egy precíz viasz alapú ceruza található. Míg, a másik végén egy krémes szemöldökpúder található, amely gyönyörűen és természetesen emelki ki szemöldöködet. Precíz és gyönyörű szemöldök, akár 12 órán át.

A Brow Satin Duo főbb jellemzői

  • Segít a gyönyörű és természetesen sűrű szemöldök létrehozásában
  • 2 az 1-ben technológia: precíz viasz alapú szemöldökceruza és krémes szemöldökpúder
  • Gyönyörűen kivitelezett szemöldök akár 12 órán át
  • Három különböző árnyalat a tökéletes eredmény érdekében

Hatóanyagai:
Természetesen gyönyörű szemöldök mindössze két lépésben. Használd a vékony viasz alapú szemceruzát, hogy megrajzold szemöldököd kontúrját, majd használd a finom szemöldökpúdert, hogy kitöltsd a megrajzolt kontúrt és kiemeld szemöldököd.  Szemöldököd természetes és gyönyörű lesz.


Alkalmazás:
 Rövid, finom mozdulatokkal rajzold meg szemöldököd kontúrját. Ezután töltsd ki a szemöldöködet a szemöldökpúder segítségével.

Tipp:
Vedd figyelmebe szemöldököd természetes formáját.

Szín:

Medium Brown - Középbarna

Összetevők:

G842584: hidrogénezett növényi olaj, 10-18 szénatomos triglicerideket, ozokerit, Copernicia cerifera Cera / Carnauba viasz, a Ricinus communis olaj / ricinusmagoiaj, szorbitán-trisztearát, a talkum, a lecitin, a tokoferol, a gliceril-sztearát, aszkorbil-palmitát, gliceril-oleát, citromsav [+ / - tartalmazhatnak CI 77491, CI492, CI 77.499 / vas-oxidok, 77891 / titán-dioxid, csillám, CI 75.470 / Carmine]
G851088: neopentilglikol, dikaprilát / dikaprát, oktil-dodekanol, szilícium-dioxid, a dikalcium-foszfát, a polietilén, a dimetikon, a szintetikus viasz, a talkum, a kapril / kaprinsav-trigliceridet, szorbitán-izosztearát, polyhydroxystearic sav, etilén / metakrilát kopolimer, sztearalkónium hektorit, lecitin, propilén-karbonát, izopropil titán triizosztearáttal, tokoferol, aszkorbil-palmitát, citromsav, [+/- tartalmazhatnak CI 77491, CI 77492, CI 77.499 / vas-oxidok, 77891 / titán-dioxid, csillám, CI 77007 / Ultramarines]

Paraméterek

Tartozékok
Kefe nélkül Kész!
Rendeltetés
Barna hajúaknak Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Kefe nélkül Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Barna hajúaknak Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Maybelline New York Brow Satin Duo Szemöldökceruza - 02 Medium Brown Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MAYBELLINE NEW YORK Brow Satin Duo 02 Medium Brown. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MAYBELLINE NEW YORK Brow Satin Duo 02 Medium Brown.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ