AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

NIVEA Q10 Power ránctalanító tisztítótej 200 ml

Termékkatalógus
NIVEA Q10 Power ránctalanító tisztítótej 200 ml
Arctisztító tej - 6 950 Ft/1 l
Kód:  KDR024 Termékszám:  4005808192144 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Q10 Power ránctalanító tisztítótej 200 ml

A NIVEA Visage Q10 Lotion kozmetikai termék a smink és egyéb szennyeződések kíméletes eltávolítására a bőrről. Ezt a hatékony tisztítótejet minden bőrtípusra tervezték. Kellemes állaga nemcsak alaposan ápolja a bőrt, hanem simává is teszi, és a vitaminoknak és a Q10 koenzimnek köszönhetően tökéletesen táplálja. A Q10 egy erős koenzim, amely természetes módon megtalálható a bőrben, de az életkor előrehaladtával csökken. A bőr egyre érzékenyebb a szabad gyökök okozta károsodásra, ami a bőr öregedésének egyik oka. A Q10 koenzim a bőrben belülről küzd a ráncok ellen, és láthatóan kisimítja a bőrt.

A NIVEA Visage ránctalanító tisztító testápoló Q10 plus kíméletes formulával a NIVEA Visage bizonyított ránctalanító programjának része. E különleges ránctalanító termékcsalád termékeinek rendszeres használata után bőre felfrissül, hidratált, természetesen rugalmas és mélyen táplált lesz. A bőr láthatóan megfiatalodik és kisimul a ráncoktól.

A testápoló hatékonyan, gyorsan és alaposan eltávolít minden szennyeződést, beleértve a sminkmaradványokat is az arcról. Használat után a bőr friss, tökéletesen tiszta, hidratált, mélyen táplált és láthatóan rugalmasabb. A termék nem hagy zsíros réteget, és hatékonyan hidratálja a bőrt. Kényeztesse bőrét minőségi termékkel, hogy sokáig fiatal és szép maradjon!

Aktív összetevők:

  • A Q10 koenzim belülről küzd a ráncok ellen, és láthatóan kisimítja a bőrt.


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Használat:
Vigye fel egy vattakorongra, és gyengéden tisztítsa meg a bőrt. Használja szükség szerint, reggel és este.

Térfogat:
200 ml

Összetétel

AQUA, GLICERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, IZOPROPIL-PALMITÁT, GLICERIN-SZTEARÁT SE, METILPROPÁNDIOL, UBIQUINONE, CREATINE, 1-METILHIDANTOIN-2-IMID, NÁTRIUM-CETEARIL-SZULFÁT, CETEARYL ALCOHOL, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLICERIN, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, PARFUM

Paraméterek

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!
Rendeltetés
Női Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!
Megjegyzés:
Termékek: NIVEA FACE Q10 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Q10 Power ránctalanító tisztítótej 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Q10 Power Anti-wrinkle Cleansing Milk 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Q10 Power Anti-wrinkle Cleansing Milk 200 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ