AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

PERCY NOBLEMAN szakáll-és bajusz ápoló ajándékcsomag

Termékkatalógus
PERCY NOBLEMAN szakáll-és bajusz ápoló ajándékcsomag
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - a csomag tartalma: szakáll sampon 30 ml + tápláló kondicionáló olaj 30 ml + wax 30 g + szakállfésű
Kód:  KSDS1047 Termékszám:  700604498356
PERCY NOBLEMAN szakáll-és bajusz ápoló ajándékcsomag Megszűnt

PERCY NOBLEMAN szakáll-és bajusz ápoló ajándékcsomag

A Percy Nobleman férfi ajándékcsomag 30 ml-es szakáll sampont, 30 ml szakáll ápoló olajat, 30 g waxot és szakállfésűt tartalmaz. Az eredeti ajándékcsomag fényűző megjelenést kölcsönöz ezeknek a termékeknek, és nagyszerű ajándék úriembereknek. Nyújts igazán jó minőségű ápolást szakálladnak és bajuszodnak!

Percy Nobleman szakáll sampon 30 ml

A természetes alapanyagokat tartalmazó Percy Nobleman szakáll sampon gyengéden tisztítja a szakállat, miközben hidratálja és szükséges tápanyagokkal látja el. A cédrusfa aromája és a citrom esszenciális olaja kihangsúlyozzák a sampon hatását.

Alkalmazása:

  Tegyél egy keveset a tenyeredbe, majd finoman dörzsöld bele a szakálladba, amíg hab nem képződik, majd hagyd rövid ideig hatni. Vízzel öblítsd ki.

Percy Nobleman szakáll kondicionáló olaj 30 ml

A Percy Nobleman szakáll kondicionáló olaj a szükséges tápanyagokkal revitalizálja a durva, vagy sérült arcszőrzetet. Összetevőinek köszönhetően szakállad puhábbá válik, és ápolt megjelenésű lesz, emellett minden szükséges hidratálást is biztosít számára.

Alkalmazása:

Tegyél egy kis mennyiségű kondicionálót a tenyeredbe, majd gyengéden masszírozd bele a szakálladba, a tövektől a végekig. A tökéletes eredmény érdekében alkalmazd minden nap.

Percy Nobleman szakáll wax 30 g

A viasznak köszönhetően kedvedre formázhatod szakállad, emellett biztosítja számára a szükséges tápanyagokat is.

Alkalmazása:

Tegyél kis mennyiségű waxot a tenyeredbe, melegítsd fel, majd vidd fel a szakállra. Alakítsd a kívánt formára.

Percy Nobleman szakállfésű

A Percy Nobleman fésűje mindig tökéletes megjelenést biztosít szakállad számára. Thai trópusi fából faragták, a tartósság és elegáns design jegyében. Segítségével könnyebben formázhatod szakállad a szőrszálak kellemetlen húzása nélkül.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERCY NOBLEMAN Beard Grooming Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PERCY NOBLEMAN Darčeková súprava starostlivosti o fúzy a bradu.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ