Akvizice ApF HU MPLA321484

Polar M400 HR Pink

Termékkatalógus
Polar M400 HR Pink
5 1 értékelés
Sportóra GPS, mellkasi öv, amely összeköti a Polar Alpikací áramlás IOS és Android, vízálló, tömege 56,6 g
Kód:  KHO7084 Termékszám:  725882027685 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Polar M400 HR Pink

Polar M400 HR tökéletes társ minden lelkes futók ill. akik vezetnek az aktív életet, és tölt sok időt képzés a szabadban. Használja ezeket a sport órák lesznek pontos adatok sem a teljesítményt, hogy Ön képes tartani nyomja a korlátokat. Beépített GPS modul figyeli, mint az aktuális sebesség, távolság és magasság - a készülék, így megtekintheti azonnali magasságot vagy Emelkedés méterben. 

A kombinált GPS funkció Ugrás az elejére, akkor átirányítja a kiindulópontja a lehető legrövidebb úton, így m szemét kipróbálni új utakat félelem nélkül eltévedt. M400 is nyomon követi a személyes feljegyzések és jelezze, ha létrehoz egy újat. Értékelje a funkció Futóindex, amely alapján a pulzusszám és a sebesség lehetővé teszi a fejlesztés a teljesítmény. A pulzusszám mellkasi szíj érzékeit, amely része a csomagnak.

legfontosabb jellemzői

  • Hála pontos tájékoztatást a tevékenység segít optimalizálni az edzés
  • A nyomon követési tevékenységek a nap 24 órájában, a hét 7 napján
  • GPS modul biztosítja a működés során soha nem fog eltévedni
  • Gyakorlati alkalmazás Polar Flow kiszámítja minden statisztikát
  • Vízálló
  • A csomag tartalmaz egy mellkasi öv H7

Inspiráló nézni a teljesítmény

A piacvezető know-how ad Polar M400 rengeteg módon lehet mérni a napi tevékenységet. Amellett, hogy a számlálás lépéseket, és az elégetett kalóriákat a példát. értesíti, amennyiben meghaladja a tervezett cél így például egy sor szívritmus futás közben.

Csatlakoztassa az M400 az alkalmazás Polar Flow, amely segít kezelni az összes adatot a PC vagy okostelefon (Android és iOS), és akkor is megoszthatja pályák és előadások a barátaival a közösség Flow. Ezzel a szolgáltatással, az elrendezés és elemezni minden részletét az edzések egyszerű, és lehetővé teszi, hogy nyomon követni a fejlődést.

Stílusos és praktikus

Könnyű, kompakt kialakítás és a tiszta, modern megjelenés, stílust ad minden ruhát, belüli és kívüli képzés. M400 vízálló és nagy kontrasztú kijelző finom felbontás ideális a szabadtéri használathoz minden időben.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polar M400 HR Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar M400 HR Pink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polar M400 HR Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar M400 HR-Rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar M400 HR-Rosa.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ