AlzaBoxy Q1 Shop roku

Revlon RVSP3529PKE3

Termékkatalógus
Revlon RVSP3529PKE3
Manikűr-pedikűr készlet Komplett szett a tökéletes pedikűrhez és manikűrhez, beépített körömszárító, hideg levegőt fúj a körmök gyors szárításához, vezetékes vagy vezeték nélküli (akár 2 óra vezeték nélküli használatig), 2 sebességbeállítás 5000-7400 ford / perc, 13 tartozék: 2 kicsi finom penész , közepes formájú kerék, nagy durva öntőkerék, kúp, edzett bőr eltávolító, vékony hegyes rögzítés, vékony kerek rögzítés, polírozó kúp, polírozó kerék, kutikula emelő, kutikula toló, tisztítókefe
Kód:  REVMP296 Termékszám:  RVSP3529PKE3

Revlon RVSP3529PKE3

Komplett szett a tökéletes manikűrhöz és pedikűrhöz, beépített körömszárítóval, amely hideg levegőt fúj a frissen festett körmök gyorsabb megszáradásához. Ennek a hasznos eszköznek az egyik előnye vezetékes vagy akár két órás vezeték nélküli használat. Beállíthatsz 2 sebességet: 5000 és 7 400 ford / perc, attól függően, hogy mit fog tenni a manikűr és a pedikűr segítségével. Válassz a gazdag 13 darabos tartozék közül - 2 kicsi finom reszelő, közepes reszelő, nagy durva reszelő, kúp, edzett bőr eltávolító, vékony hegyes rögzítés, vékony, kerek rögzítés, polírozó kúp, polírozó tárcsa, körömágy emelő, körömágy-toló vagy kefék. Mindent egy praktikus műanyag tokban tárolhatsz. Ezzel az eszközzel a köröm ápolása minden eddiginél könnyebb lesz.

A Revlon RVSP3529PKE3 manikűr- és pedikűrkészlet főbb jellemzői

  • Beépített hideg levegős körömszárítóval
  • Vezetékes vagy vezeték nélküli Revlon manikűr és pedikűr
  • Beállítható 2 sebesség: 5 000 és 7 400 ford / perc
  • Revlon manikűr és pedikűr RVSP3529PKE3 13 darabos kiegészítőkkel
  • Praktikus műanyag tok az egyszerű tároláshoz és az utazáshoz
  • Eszköz a köröm pontos és szórakoztató kezelésére

Paraméterek

Feltétek száma
12 Kész!
Áramforrás
Hálózati - 230 V Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!
Csomag része
Tisztító kefe Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Feltétek száma
12 Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Hálózati - 230 V Kész!

Sebességek száma

Sebességfokozat
2 Kész!

Tulajdonságok

Csomag része
Tisztító kefe Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Revlon RVSP3529PKE3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Revlon RVSP3529PKE3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Revlon RVSP3529PKE3.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ