AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

REVLON Uniq One Szett

Termékkatalógus
REVLON Uniq One Szett
4,0 5 értékelés
Hajápoló szett - tartalma: Intenzíven hidratáló szuper hajmaszk (Super10R Hair Mask) 300 ml + Egyedülálló hajkúra, 10 az 1-ben (All In One Hair Treatment) 150 ml
Kód:  KSDS1131 Termékszám:  8432225119014

REVLON Uniq One Szett

Amennyiben tökéletesen hidratált hajra vágysz, próbáld ki a REVLON Uniq One ajándékkészletét. Ebben a szettben egy intenzíven hidratáló hajmaszkot és egy egyedülálló 10 az 1-ben hajkezelést találsz. Az intenzíven hidratáló szuper hajmaszkot könnyű kiöblíteni, helyreállítja és táplálja a hajat, gondoskodik a haj erejéről, selymes puhaságáról, illetve megakadályozza a törékeny hajat és a töredezett hajvégeket. Az egyedülálló 10az 1-ben hajkezelés gyönyörűen ápolt hajat eredményez a hajtövektől egészen a hajvégekig. Minden hajtípusra alkalmas.

A REVLON Uniq One ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes hidratálás a Super10R Hair Mask segítségével
  • A maszk védi a hajat a káros hatásoktól
  • Ragyogóan fényes és selymes hajat eredményez
  • A hajad soha nem lesz gubancos
  • A nem-zsíros összetételének köszönhetően nem nehezíti el a hajat
  • Az All In One Hair Treatment regenerálja a sérült hajat
  • Megelőzi az elektrosztatikus hajat
  • Védi a hajat a magas hőmérséklettől
  • Megkönnyíti a haj kifésülését

Tökéletesen hidratált haj a Super10R hair Mask hajmaszkkal

A Super10R Hair Mask hidratáló hajmaszk mély hidratálással kényezteti a hajadat. Emellett védelmet nyújt a káros külső behatások és az UV sugárzás ellen is. A Super10R Hair Mask hajmaszknak köszönhetően lenyűgözően fényes és selymesen puha lesz a hajad. Búcsút inthetsz a kócos hajnak és a töredezett hajvégeknek is. A hidratáló hajmaszk a hajtövektől biztosít kiváló táplálást a hajnak egészen a hajvégekig. A nem-zsírosösszetételének köszönhetően egyáltalán nem nehezíti el a hajat. A Super10R Hair Mask hajmaszk volument kölcsönöz a hajnak és mélyen regenerálja a hajat.

Gyönyörű, kócmentes haj az All In One Hair Treatment termékkel

Az All In One Hair Treatment egyedülálló hajkezelés regenerálja a száraz és sérült hajat, továbbá ragyogó fényt biztosít, miközben megelőzi az elektrosztatikus hatást. Védi a hajat a hajvasalás során fellépő magas hőfokoktól, selymesen puha és könnyed hajat eredményez. Megakadályozza az UVA és UVB sugárzás okozta hajszín fakulást is. AzAll In One Hair Treatment termékkel könnyebb a haj kifésülése és formázása, hiszen megakadályozza a haj gubancolódását és töredezését. Az All In One Hair Treatment kezeléssel nagyszerű megjelenésű és dús hajat érhetsz el.

A Super10R Hair Mask használata:
Vidd fel a frissen mosott hajra samponozás után, hagyd hatni 3 percig majd alaposan öblítsd ki a hajból.

Az All In One Hair Treatment hsználata:
Nedves hajra: Vidd fel a Uniq One hajkezelést 20 cm-es távolságból a hajra, majd fésüld át a hajadat és folytasd a szokásos hajformázással (hajszárító, hajvasaló). Használd a szokásos hajformázó termékeket.
Száraz hajra: Vigyél fel egy kis mennyiségű Uniq One kezelést a tenyeredbe és masszírozd be a hajvégekbe. Ezután készítsd el a kívánt frizurát.

Super10R Hair Mask összetétele:
Aqua (víz), dimetikon, cetearil-alkohol, behentrimonium-klorid, glicerin, C10-18-trigliceridek, butilénglikol, sztearamidopropil-dimetil-amin, bisz-digliceril-poliakidadipát-2, poliakvaternium-37, PPG-7/3-amino-propil-dimeton, izopropil-alkohol, gliceril-dibehenát,, ceteareth-20, tribehenin, oleth-5, tokoferil-acetát, fitantriol, gliceril-behenát, búzaaminosavak, nátrium-klorid, lauril-glükozid, PEG-90M, illat, Hexyl Cinnamal Limonen Linalool Alfa izometil-ionon Phenoxyetanol Methylparaben, Ethylparaben

 All In One Hair Treatment összetétele:
Aqua / víz / víz, cetearil-alkohol, behentrimónium-klorid, butil-fenil-metil-propion, alfa-izometilonon, limonén, linalool, benzil-szalicilát, citronellol, hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, amil-cinnamal, eugenol, izopropil-alkohol, ciklopentaszinán, pantenol, quaternium80, selyem-aminosavak, etil-hexil-metoxi-cinnamát, butil-metoxi-benzoxil-metán, propilénglikol, EDTA-dinátrium-só,fenoxi-etanol, metil-izotiazolinon.


Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Hatás
Hidratáló hatás Kész!
Űrtartalom
450 ml Kész!
Terméktípus
Kiöblítendő Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló hatás Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
450 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Kiöblítendő Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló hatás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Termékek: REVLON Uniq One 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVLON PROFESSIONAL Uniq One Classic + Mask Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVLON Uniq One Súprava.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ