AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

REVOLUTION Rehab Soap & Care Styler 5 g

Termékkatalógus
REVOLUTION Rehab Soap & Care Styler 5 g
Szappan -
Kód:  DEKO4698 Termékszám:  5057566376839

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION Rehab Soap & Care Styler 5 g

Hallottál már a hollywoodi trükkről, miszerint a szemöldöket szappannal rögzítették? A REVOLUTION márka pontosan a sztárok régi módszerével ajándékoz meg téged. A szemöldök napjainkban már lehet telt, vastag és sűrű. A Soap and Care Styler termékkel pont ezt tudod megvalósítani. Ezzel a szemöldökszappannal nagyon könnyen kezelheted a szemöldököd. Csak fésüld át a kívánt formára a mellékelt nedves applikátorral a szemöldököd, és kész is. A szokásos szemöldökgélektől eltérően a Revolution szappan hosszan tartó hatást fejt ki. Ezenkívül a paletta tartalmaz egy ecsetet és egy tükröt a beállításhoz, szükség esetére. 

A REVOLUTION Soap & Care Styler (5 g) főbb jellemzői

  • A REVOLUTION Soap and Care Styler a hollywoodi sztárok stílusában rögzíti a szemöldököd
  • A telt, vastag és puha szemöldökért
  • Nagyon könnyen alkalmazható
  • A Revolution Soap and Care Styler hosszan tartó hatást fejt ki
  • A Revolution paletta tartalmaz egy ecsetet és egy tükröt is

Használat: 
Nedvesítsd meg az applikátort, húzd át a szappanon, majd könnyedén fésüld a szemöldököd felfelé, vagy a kívánt formára. Szárazon is használható, a szemöldök rögzítéséhez. 

Összetétel: 
Myristic Acid, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Cocos Nucifera (Coconut) Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Castor Oil, Jojoba Oil, Glycerin, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citronellol.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVOLUTION Rehab Soap & Care Styler 5 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION Rehab Soap & Care Styler 5 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVOLUTION Rehab Soap & Care Styler 5 g.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ