AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man

Termékkatalógus
SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man
5 1 értékelés
Hajápoló szett - férfiak számára, tartalma: sampon 250 ml, kondicionáló 250 ml, tonik 100 ml
Kód:  VLS12716 Termékszám:  8594189111104

SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man

A SEBASTIN PROFESSIONAL Seb Man ajándékkészlet 3 luxus hajápoló terméket kínál azoknak a férfiaknak, akik nem szeretik, hogyha beskatulyázzák őket. A szett tartalmazza a The Multitasker 3in1 Hair, Beard & Body sampont, a The Cooler Refreshing Leave-In Tonic tonikot és a The Sculptor Matte hajformázó terméket is. Mindhárom terméket a bergamott és a rózsabors egyedülálló illata jellemzi. A sampont és a tonikot guarana kivonattal dúsították.

A SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man ajándékszett főbb jellemzői

  • Három egyedülálló terméket tartalmaz a férfi kozmetikumok márkájától
  • Guarana kivonattal, valamint a bergamott és a rózsabors illatával
  • SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Multitasker 3in1 Hair, Beard & Body sampon
  • SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Cooler Refreshing Leave-In Tonic tonik
  • SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Sculptor Matte hajformázó agyag

SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Multitasker 3 az 1-ben sampon a test teljes megtisztításához

A SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Multitasker 3 in 1 Hair Beard & Body férfi sampon egy multifunkciós termék, amelyet nemcsak hajmosáshoz, hanem a szakállad és a tested megtisztításához is használhatsz. Gyengéden mossa tisztára a bőrt és a hajat és minden szennyeződéstől megszabadít. Emellett gondoskodik a bőr számára szükséges táplálásról és bársonyos simaságot kölcsönöz. Összetételét az erősítő hatású guarana kivonattal gazdagították. A bergamott és a rózsabors élénkítő illatával frissességet és ragyogást nyújt a bőrnek és a hajnak. A SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Multitasker 3 in 1 férfi sampon minden típusú haj számára ideális választás.

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiségű sampont a hajra, a szakállra és a testedre, gyengéd körkörös mozdulatokkal masszírozd be amíg nem képez habot. Ezt követően alaposan öblítsd le.

Összetétel:
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Parfum/Fragrance, Panthenol, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Glycerin, Salicylic Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Methylparaben, Allantoin, Caffeine, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Linalool, Coumarin, Limonene, Paullinia Cupana Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Orange 4 (CI 15510), Blue 1 (CI 42090), BHT, Propylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Sulfite

SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Cooler Refreshing Leave-In Tonic tonik a könnyebb hajformázáshoz

A SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Cooler Refreshing Leave-In Tonic frissítő tonik a bergamott és a rózsabors illatával és hűsítő hatásával stimulálja a fejbőrt illetve gondoskodik a hajad hidratálásáról és táplálásáról, illetve üdeségégéről és frissességéről. Másik előnye, hogy dússágot kölcsönöz és segít a hajformázásban is. Ez egy kiöblítést nem igénylő tonik, így használat után a hajad azonnal üde lesz és készen áll a további hajformázásra. Alkalmas minden típusú hajra, mindennapos használatra.

Alkalmazás :
Vidd fel a tiszta fejbőrre hajformázás előtt, gyengéden masszírozd be a fejbőrbe. Nem igényel ki öblítést.

Összetétel:
Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., PEG-35 Castor Oil, Panthenol, Parfum/Fragrance, Menthol, Carbomer, Propylene Glycol, Caffeine, Tocopheryl Acetate, Aminomethyl Propanol, Allantoin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Coumarin, Limonene, Paullinia Cupana Seed Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Citronellol, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite

SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man The Sculptor Matte a haj fixálásához és a természetes megjelenéshez

A SEBASTIAN PROFESSIONAL The Sculptor Matte agyagos hajformázó minden típusú hajnak közepesen erős fixálást kínál ragacsos érzet nélkül. Az ásványi agyag a bergamott és a rózsabors magával ragadó illatával biztosít a hajnak matt és természetes megjelenést a frizura fixálása mellett. Tökéletes választás a matt és a kócos hatású frizurák elkészítéséhez és a fixálásához.

Alkalmazás :
Vigyél fel egy kis mennyiségű terméket a száraz hajra majd folytasd a szokásos hajformázással.

Összetétel:
Petrolatum, Cera Alba/Beeswax/Cire d'abeille, Dicaprylyl Maleate, Propylene Glycol, Kaolin, PEG-10 Sunflower Glycerides, Quaternium-18 Bentonite, Silica, Parfum/Fragrance, Titanium Dioxide (CI 77891), Hexyl Cinnamal, Linalool, Iron Oxides (CI 77499), Coumarin, Limonene, Mica, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Citronellol, BHT


Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Használat
Férfiaknak Kész!
Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás, Hajápolás Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Használat

Használat
Férfiaknak Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!
Típus
Szakállápolás, Hajápolás Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SEBASTIAN PROFESSIONAL Seb Man.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ