Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

STRIVECTIN Advanced Retinol Eye Cream 15 ml

Termékkatalógus
STRIVECTIN Advanced Retinol Eye Cream 15 ml
Szemkörnyékápoló - duzzanatok és sötét karikák ellen, hidratáló összetétel - 1 639 333,33 Ft/1 l
Kód:  KSPL2669 Termékszám:  817777008128

STRIVECTIN Advanced Retinol Eye Cream 15 ml

Élvezd a fiatalos megjelenést a rendkívül hatékony StriVectin szemránckrémmel. Az Advanced Retinol Eye Cream luxus szérum gondoskodik a szemkörnyék tökéletes ápolásáról. Egyedülálló összetételében a retinolt és a szabadalmaztatott NIA-114 molekulát kombinálták, amely megszabadít a csúnya, mély ráncoktól. A krém bőségesen hidratálja és táplálja a finom szemkörnyék bőrét, üde és energiával teli megjelenést kölcsönöz. Rendszeres használat esetén 2-8 hét után a bőr láthatóan simább és feszesebb lesz. A StriVectin Advanced Retinol Eye Cream szemránckrém nem irritálja a bőrt, javítja annak szerkezetét.

A StriVectin Advanced Retinol Eye Cream 15 ml szemránckrém legfőbb jellemzői

  • Élvezd a fiatalos megjelenést a szemránckrémmel
  • A krém egyedülálló összetétele a retinolt és a szabadalmaztatott NIA-114 molekulát kombinálja
  • A luxus szemszérum megszabadul a mély ráncoktól
  • A krém kellően hidratálja és táplálja a szemkörnyék finom bőrét
  • A szem körüli bőr friss, energiával teli lesz
  • A szérum rendszeres használatával, csupán 2–8 hét után a bőr láthatóan feszesebb
  • A StriVectin Advanced Retinol Eye Cream nem irritálja a bőrt
  • A krém javítja a bőr szerkezetét

Jótékony hatóanyagok

  • A NIA-114 kielégítően táplálja a bőrt és támogatja más összetevők hatását, minimalizálja a retinollal kapcsolatos érzékenységet is
  • A retinol A-vitamin, sok bőrprobléma megoldásában segít, szépen kisimítja a bőrt, harmonizálja a bőrtónust és a bőr szerkezetét, antioxidáns hatással is rendelkezik
  • A Dermaxyl megszünteti a bőrhibákat
  • A haloxyl lágyítja a sötét árnyékokat

Alkalmazás:
Gyengéden masszírozz be egy kis mennyiségű krémet a szemkörnyék területére - a szem alá, a szem külső sarkába illetve a szemhéj fölé. Az ujjaid segítségével gyengéden ütögesd be a terméket, ameddig a szérum teljesen fel nem szívódik. A StriVectin szemránckrémet használd minden reggel és este a megtisztított arcbőrön.

Figyelmeztetés:
Amennyiben a bőröd kipirosodik, amikor a krémet használod, az nem allergiás reakció. Ez csupán azt jelenti, hogy a hiányzó Niacin (B3 vitamin) felszívódott, amely megerősíti a bőrt. Az első néhány alkalommal használd kisebb adagokban, majd fokozatosan növeld a mennyiséget. A szervezet folyamatosan alkalmazkodik majd a niacinhoz, így egy idő után a bőr pirosassága nem jelentkezik majd.

Összetétel:
Aqua, Dimethicone, Glycerin, Myristyl Nicotinate, Isonomyl Isononate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Ricinoleate, Isostearyl Neopentanoate, Butyrospermum Parkii Butter, Polysorbate 20, Butylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Sucrose Polysoyate, C12-15 Alkyl Benzoate, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone Crosspolymer, PPG-2 Isoceteth-20 Acetate, Retinol, Sodium Hyaluronate, Ceramide 2, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Oligopeptide, Dipeptide-2, Soja Sterols, Tocopheryl Acetate, PEG-10 Rapeseed Sterol, Tribehenin, Cetearyl Glucoside, Behenyl Alcohol,Glyceryl Stearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polymethyl Methacrylate, Steareth-20, Hesperidin Methyl Chalcone, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Chlorhexidine Digluconate, Polyglycerin-3, Parfum, Mica, CI 77891, Lactid Acid, Sodium Citrate, Citrid Acid, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Phenoxyethnaol, Benzoic Acid, BHT, BHA


Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Űrtartalom
15 ml Kész!
Használat
Nőknek Kész!
Típus
Krém Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
15 ml Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

Krém típusa

Típus
Krém Kész!
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STRIVECTIN Advanced Retinol Eye Cream 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STRIVECTIN Advanced Retinol Eye Cream 15 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STRIVECTIN Advanced Retinol Eye Cream 15 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ