AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask

Termékkatalógus
STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask
Ajakápoló - hidratáló, színező, regeneráló, parfümmentes,
Kód:  BALZ122 Termékszám:  810014322322

STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask

Kényeztesd fáradt ajkaidat egy adag hidratálással. A STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask visszaállítja az ajkak kontúrját és teltségét. Könnyen alkalmazható, puha és rugalmas érzést hagy az ajkakon. A STRIVECTIN ajakbalzsam száraz bőrre készült. Hatékonyságát a hialuronsav, a zsírsavak, a gránátalma virág, a hibiszkusz és az innovatív technológia jelenléte biztosítja. NIA-114 niacinnal (B3-vitamin). Formulájának köszönhetően a STRIVECTIN Hyaluronic Omega ajakbalzsam nedvességet nyújt az ajkaknak, amit a bőrbe zár és feszesíti az ajkakat. Nem tartalmaz parabéneket, szilikonokat vagy szulfátokat.

A STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask legfontosabb jellemzői

  • A STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask visszaadja az ajkak kontúrját és teltségét.
  • Egyszerűen felvihető, kellemes érzést és puha ajkakat nyújt 
  • A STRIVECTIN ajakápolót száraz bőrre tervezték.
  • A hatékonyságot a hialuronsav, a zsírsavak, a gránátalma virág, a hibiszkusz és az innovatív NIA-114 technológia biztosítja niacin (B3-vitamin) jelenlétével.
  • Formulájának köszönhetően a STRIVECTIN Hyaluronic Omega ajakbalzsam hidratálja az ajkakat.
  • Nem tartalmaz parabéneket, szilikonokat vagy szulfátokat.
  • Minden STRIVECTIN termék újrahasznosítható csomagolásban kerül forgalomba.

A STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask biztosítja az ajkak számára a szükséges hidratálást

Formulájának köszönhetően a STRIVECTIN Hyaluronic Omega ajakbalzsam hidratálja az ajkakat. Nem tartalmaz parabéneket, szilikonokat vagy szulfátokat. Egyszerűen alkalmazható, kellemes érzést és rugalmas ajkakat biztosít. A STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask helyreállítja ajkaid kontúrját és teltségét.

A STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask könnyen használható

STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask balzsamot hetente legalább  egyszer ajánlott használni. A balzsamot hagyd hatni 10 percig.

A STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask összetevői:

Key Ingredients: Hyaluronic Acid, Omega-Rich Fatty Acids, and Moroccan Pomegranate Flower Extract. Diisostearyl Malate, Polyisobutene, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Microcrystalline Wax, Dimethicone, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Raspberry Seed Oil/Tocopheryl Succinate Aminopropanediol Esters, Myristyl Nicotinate, Sodium Hyaluronate, Gardenia Florida Fruit Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Punica Granatum Flower Extract, Swertia Chirata Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Adenosine, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Unsaponifiables, Glycerin, Trihydroxystearin, Glucomannan, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Aqua/Water/ Eau, Betaine, Lecithin, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Ethylhexyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, Saccharin, Dipropylene Glycol, Maltodextrin, Tocopherol, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Citrate, Flavor/Aroma, CI 16035 (Red 40) [ILN 37730].


Paraméterek

Hatás
Hidratáló, Regeneráló, Színező Kész!
Illat
Parfümmentes Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Regeneráló, Színező Kész!

Íz és illat

Illat
Parfümmentes Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si STRIVECTIN Hyaluronic Omega Moisture Lip Mask.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ