Shop roku AlzaBoxy Q1

URTEKRAM BIO Body Lotion Nordic Berries 245 ml

Termékkatalógus
URTEKRAM BIO Body Lotion Nordic Berries 245 ml
Testápoló - uniszex, minden bőrtípusra, hidratáló és tápláló, hatóanyag: hialuronsav és homoktövis olaj, természetes olaj tartalmú és hialuronsavas, natúr és bio kozmetikum, homoktövises kozmetikum sorozat, 245 ml-es - 14 244,90 Ft/1 l
Kód:  KSTE909 Termékszám:  5765228836545 Gyártó honlapja:

URTEKRAM BIO Body Lotion Nordic Berries 245 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd egészséges és hidratált legyen? Akkor nézd meg a jól ismert URTEKRAM gyöngéd testápolóját, amely minden bőrtípusra nagyszerű választás. A testápoló fő hatása a következőre irányul: hidratáló és tápláló. A kiszáradt bőr természetes regenerációs folyamatáról a krém fő összetevőjét képező olajok gondoskodnak. A neves URTEKRAM testápoló telis-tele van a természetből származó értékes összetevőkkel. Az úgynevezett BIO kozmetikumok közé tartozik. Homoktövises esszencia kínálata biztosan elvarázsol majd és élvezetesebbé teszi a mindennapi bőrápolási rutinodat. A testápoló aktív hatóanyagai a következők: hialuronsav és homoktövis olaj. A tej hialuronsavat is tartalmaz, amely nagyszerűen hidratál és regenerál.

URTEKRAM BIO Body Lotion Nordic Berries 245 ml testápoló tej főbb tulajdonságai

  • Bőröd gyönyörűen puha és tökéletesen hidratált lesz
  • Hatás: hidratáló és tápláló
  • Összetétele a következő: hialuronsavas és természetes olaj tartalmú
  • A kiváló URTEKRAM testápolója minden bőrtípusra ajánlott
  • A testápoló aktív hatóanyagai a következők: hialuronsav és homoktövis olaj
  • A BIO kozmetikumok osztályába tartozik
  • Űrtartalma: 245 ml

Összetétel

A Nordic Berries testápoló a homoktövisből, áfonyából, áfonyából és csipkebogyóból származó vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaz. Ezek a hatóanyagok a hialuronsavval együtt biztosítják a szükséges ápolást, különösen a száraz bőr számára, amelynek gondot okoz az alapos hidratálás. A tej táplálja és segíti a bőr regenerálódását.

Paraméterek

Specifikáció
Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Érzékeny, Száraz, Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
245 ml Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Összetétel jellemző
Hialuronsavas, Természetes olaj tartalmú Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: URTEKRAM BIO Body Lotion Nordic Berries 245 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si URTEKRAM BIO Body Lotion Nordic Berries 245 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si URTEKRAM BIO Body Lotion Nordic Berries 245 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ