Akvizice ApF HU Effaclar

WELLA PROFESSIONALS SP Classic Luxe Oil az extra csillogásért

Termékkatalógus
WELLA PROFESSIONALS SP Classic Luxe Oil az extra csillogásért
3,0 2 értékelés
Hajápoló szett - az extra fényességért, tartalma: sampon, elixír és hajpakolás
Kód:  VBAL8197 Termékszám:  8594189112507

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WELLA PROFESSIONALS SP Classic Luxe Oil az extra csillogásért Megszűnt

WELLA PROFESSIONALS SP Classic Luxe Oil az extra csillogásért

Örvendeztesd meg magadat vagy szeretteid a WELLA PROFESSIONALS SP LuxeOil termékekből álló ajándékcsomaggal. A csomag sampont, hajelixírt és hajmaszkot tartalmaz. A System Professionals LuxeOil termékcsalád tagjai minden hajtípusra alkalmasak. Élvezd a fényűző ápolást az értékes olajok keverékének köszönhetően. A sampon védi és táplálja a hajat, az elixír puhítja és hidratálja a hajszálakat, a maszk helyreállítja a haj szerkezetét. A készlet ajándéknak is kiváló.

A WELLA PROFESSIONALS SP LuxeOil ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • A készlet sampont, elixírt és hajmaszkot tartalmaz
  • A sampon gyengéden ápolja a hajat
  • Az elixír védi, puhítja és simítja a hajszálakat
  • A maszk táplálja a hajat
  • A termékek használatával a haj regenerálódik, erősebb és fényesebb lesz
  • A készlet ajándéknak is kiváló

WELLA PROFESSIONALS SP LuxeOil sampon, 200 ml

Élvezd a luxus hajápolás élményét a LuxeOil samponnal. A sampon gyengéden ápolja a hajat, puha tapintásúvá és könnyebben fésülhetővé teszi. Védelmet és táplálást nyújtó értékes olajok keverékét tartalmazza. Élvezd az újjászületett haj érzését!

WELLA PROFESSIONALS SP LuxeOil olajelixír, 100 ml

A WELLA SP Luxe Oil egy fényűző hajrekonstruáló elixír argán-, jojoba- és mandulaolajjal, amely azonnal átalakítja a haj szerkezetét. Egyedi textúrájának köszönhetően másodpercek alatt beszívódik, és puhítja a hajszálakat anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Alkalmazásával a haj 10-szer puhább lesz és 3-szor több keratin védelmet kap, amire a hajadnak nagy szüksége van. A tápláló formula apró molekulái közvetlenül a hajszálakba hatolnak, nedvességet zárnak be és erősítik a keratin kötést. A haj porozitása csökken, így jól hidratált marad, és azonnal, belülről erősödik. A narancskivonatnak és a finom, fűszeres aromának köszönhetően enyhén keleties illatot kölcsönöz. Hétszeres hatás egyetlen hajolajban: megújulás, védelem, simítás és fényesség, lágyítás, hidratálás és ragyogás. 

WELLA PROFESSIONALS SP LuxeOil hajmaszk, 150 ml

Kényeztesd és regeneráld frizurád a WELLA PROFESSIONALS SP LuxeOil hajmaszkkal. A pakolás javítja a haj szerkezetét, táplálttá és puhává teszi a hajszálakat. Vidd fel törölközőszáraz, nedves hajra, hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd le. A pakolást ideális minden harmadik hajmosás során alkalmazni.


Összetétel

Shampoo:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, NÁTRIUM-LAURIL-SZULFÁT, SODIUM CHLORIDE, NÁTRIUM-XILÉNSZULFONÁT, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CITRATE, PANTHENOL, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, PARFUM, GLICERIN, HIDROXIPROPIL-METILCELLULÓZ, SALICYLIC ACID, TETRASODIUM-EDTA, METHYLPARABEN, AMYL CINNAMAL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, HIDROLIZÁLT KERATIN, PHENOXYETHANOL, SÓRBINSAV


Elixír:
Cyclopentasiloxán, Dimethiconol, Alcohol Denat., Parfüm, Tocopheryl Acetate, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Linalool, Argania Spinosa magolaj, Geraniol, Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Camellia Oleifera magolaj, Limonene. 

Maszk:
Aqua, Stearyl Alcohol, Behentrimonium-klorid, Cetil-alkohol, Szilikon, Quaternium-25, Divinil-dimetikon/dimetikon kopolimer, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Benzil-alkohol, Bis-PEG-4 dimetikon, Parfüm, Disodium EDTA PEG-4 Laurát, PEG-4 Dilaurát, C12-13 Paretg-3, C12-13 Pareth-23, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Linalool, PEG-4, Jodopropinil-butil-karbamát, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Camellia Oleifera magolaj, Hidrolizált keratin, CI19140, CI17200, Szorbinsav.


Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Típus
Női Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELLA PROFESSIONALS SP Classic Luxe Oil pro extra lesk. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WELLA PROFESSIONALS SP Classic Luxe Oil na extra lesk.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ