AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Withings Steel HR fekete (36 mm)

Termékkatalógus
Withings Steel HR fekete (36 mm)
Okosóra - tevékenység vezeték nélküli monitorozáshoz (lépések, távolság, elégetett kalóriák, alvás), automatikus időzónaváltás, vízálló 36 méterig, Bluetooth 4.0, pánt 36mm, kompatibilitás iOS/Androiddal, akkumulátor élettartama max. 25 nap
Kód:  FTB002e9n4 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Withings Steel HR fekete (36 mm)

A fejlesztéseknek köszönhetően, a karórák ma már nem csak az idő mérésére szolgálnak. Nyerjen tökéletes áttekintést napi fizikai tevékenységeiről kényelmesen, egyszerüen és stílusosan egy időben.

Ha egy vonzó és elegáns designt keres minőségi kivitelezésben, amely segít megtartani fittségét és egészségét, megtalálta a megfelelő darabot.

 Rozsdamentes acél okoskaróra vezeték nélküli aktivitásmegfigyelővel  (pl.  lépészámlálás, megtett távolság és elégetett kalóriák számlálása, alvásminőség megfigyelése). 50 méterig vízálló, így  nyomon tudja követni a fizikai aktivitás úszás közben is.

Legfontosabb jellemzők

  • Klasszikus forma, modern és elegáns megjelenés
  • Vezeték nélküli aktivitásmegfigyelővel (lépések, távolság, kalóriák, alvás, úszás)
  • Ne aggódjon a folyamatos töltés miatt a nap folyamán - az elem akár 8 hónapos folyamatos működést is biztosít
  • Gyengéd ébresztés, hangjelzéssel és rezgéssel - kezdetben halk, majd fokozatosan növekedő hangerővel
  • Vízi sportoknál is használható - 50 méterig vízálló
  • Automatikus időzóna-váltás
  • Csatlakozzon a vezeték nélküli technológiához az okosórájával
  • Különboző alkalmazások segítségével kisebb változtatásokat javasol, hogy növelje fizikai teljesítményét
  •  Az óra kis számlapján ellenőrizheti és beállíthatja az óra összes funkcióját
  • Mobiltelefonja segítségével ellenőrizheti az üzeneteket, hívásokat és eseményeket

Nem csak mozgás közben, hanem alváskor is..

A fizikai aktivitás felmérése még nem minden. A Withings Activité  karóra továbbá vizsgálja és javítja az alvás minőségét. A speciálisan kifejlesztett ébresztő funkcióval, az óra gyengéden ébreszti - kezdetben alacsony, majd fokozatosan növekedő hangerővel. Alvás közben figyeli az alvásciklusokat, majd átfogó elemzéseket készít róla, ezzel megmutatja, milyen minőségű pihenésben van része. Az alvásra vonatkozó információkat is bármikor megtekintheti a mobil alkalmazás segítségével

Minden információ egy helyen

 iOS iPhone vagy minimum Android 4.3 szükséges a használathoz.  A Bluetooth technológia az összes  összegyüjtött adatot szinkronizálja a mobil alkalmazással. Analizálja  teljesítményét, hívja ki barátait egy virtuális párbajra,  számolja meg hány lépést tett, és alkossa meg  saját tervét. Az óra időközönként szinkronizálja az időt a mobilunkkal, így a  az időzónaváltás automatikusan történik. Egy elemmel  akár 8 hónapig is bírja, így nem akkumulátor töltéssel bajlódnunk.

 

Paraméterek

Átlagos akkumulátor üzemidő
600 óra (25 nap) Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
600 óra (25 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Withings Steel HR fekete (36 mm) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Steel HR Black (36mm). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Withings Steel HR Black (36mm). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Withings Steel HR Black (36mm). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Withings Steel HR Black (36mm).
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ