Shop roku AlzaBoxy Q1

Beautyrelax Cavimax

Termékkatalógus
Beautyrelax Cavimax
5 1 értékelés
Masszírozó gép - használata has, fenék és comb kezelésére, elektrostimulációval, hálózati áramellátás
Kód:  BEAMP801 Termékszám:  BR-1410

Beautyrelax Cavimax

Érd el álmaid alakját a Beautyrelax Cavimax masszírozóval. A készülék a nehezen alakítható problémás területeken is használható. Ez az egyedülálló otthoni masszírozó az ultrahanghullámok elvén működik, amelyek a készülék fején keresztül behatolnak a zsírszövetbe. Ezeknek a hullámoknak köszönhető, hogy a bőr alatti szövetekben megszakadnak a zsírsejtek csoportosulása, fokozatosan felszabadítva a zsírt. A zsír tovább bomlik glicerinre, amelyre a szervezetnek energiaforrásként van szüksége, továbbá szabad zsírsavakra, amelyek a májba kerülnek, és később kiválasztódnak. Az ultrahanghullámok 2 különböző intenzitásban állíthatók be. A Beautyrelax Cavimax használata után nem kell aggódnod a véraláfutások vagy duzzanatok miatt. Ez a módszer hatékony, mégis kíméletes és fájdalommentes. A tápellátás adapterrel történik.

A Beautyrelax Cavimax masszírozó legfőbb jellemzői

  • Beautyrelax Cavimax a nehezen alakítható problémás területekhez
  • Az ultrahanghullámok elvén működik
  • A hullámok a készülék fején keresztül behatolnak a zsírszövetbe
  • A hullámoknak köszönhetően a zsírsejtek csoportosulása megszakad
  • Az ultrahanghullámok 2 különböző intenzitásban állíthatók be
  • A Beautyrelax Cavimax használata után nem kell aggódnod a véraláfutások vagy duzzanatok miatt
  • Infravörös sugarakkal rendelkezik, amelyek segítenek eltávolítani a káros anyagokat a szervezetből és javítják a vérkeringést
  • A készülék az elektrostimulátor funkcióját használja
  • Erősíti vagy épp ellazítja az izmokat az elektródák segítségével
  • Hatékony, kíméletes és fájdalommentes módszer
  • A tápellátás adapteren keresztül történik

Beautyrelax Cavimax a nehezen alakítható problémás területekhez

A BeautyRelax Cavimax masszírozó ideális az alak javítására. A többfunkciós applikációs fej ultrahanghullámok és infravörös fény funkciókkal rendelkezik. A csomagban gélelektródákat találsz, amelyek az EMS-izomstimulációt  biztosítják.

Hatékony testformálás a Beautyrelax Cavimax segítségével

A Beautyrelax Cavimax masszázsgép egy speciális, két technológiával - ultrahangos hullámokkal és infravörös fénnyel - felszerelt alkalmazófejjel rendelkezik. Az elektrostimulátor funkció használatához a készülék oldalára ragasztóelektródák rögzíthetők.

A Beautyrelax Cavimax készülék feje ultrahangos hullámokat tartalmaz

A Beautyrelax Cavimax készülék feje rozsdamentes acélból készült, amely ultrahangos hullámokat generál. Ezek a hullámok áthatolnak a bőrfelületen a bőr alatti szövetekig, ahol a zsírszövet található. A zsírsejtek integritását nem invazív módon megsértik, ezt követően pedig felszabadítja a zsírt. Az így felszabaduló zsír tovább bomlik glicerinre és szabad zsírsavakra. A glicerin energiaforrásként szolgál, míg a zsírsavak a májba kerülnek, ahol a táplálékból származó normál zsírsavakként kerülnek feldolgozásra. Ezután természetes úton távoznak a szervezetből. Az eltávolított zsír azonban nem tér vissza a szövetekbe. Az ultrahangos kavitáció fájdalommentes,nem invazív, kíméletes, és hatékony. A módszer tartósan eltávolítja a zsírszövetet, kisimítja a bőrt és csökkenti a narancsbőrt.

Fokozd a vérkeringést infravörös fénnyel

A Beautyrelax Cavimax masszírozó készülék feje 8 fénysugárral rendelkezik, amelyek a fej kerületébe kerültek beépítésre. Az infravörös sugarak 8 és 12 nm közötti hullámhosszon hatolnak be a testbe. Más hőforrásokkal összehasonlítva az infravörös sugárzás jobban képes mélyre hatolni a bőr alatti szövetekbe, és rendkívül hatékonnyá teszi a vérkeringés elősegítését. A szervezet így gyorsabban meg tud szabadulni a szennyező- és salakanyagoktól. A fény hozzájárul a szervezet általános regenerációjához és a regenerálódásához.

Elektromos izomstimuláció (EMS)

A Beautyrelax Cavimax masszírozó otthoni kavitációs készülékként is szolgál, mivel elektrostimulátor funkcióval rendelkezik. A testmozgás alapja kétségtelenül az izmok összehúzódása, amelyek az agyból küldött impulzusokon keresztül kapják a cselekvésre vonatkozó parancsokat. A mozgással az izmok természetes módon erősödnek és pontosan azokat dolgozza meg, ahová a gélelektródákat ragasztod. Az elektródákról a bőrön keresztül az izmokba továbbított impulzusok erősségét könnyen beállíthatod. Az erősebb impulzusokat az izmok aktív erősítésére használhatod. A kíméletesebb impulzusok pedig éppen ellenkezőleg, a fizikai megterhelés utáni lazításhoz alkalmasak. Egyszerre 2 elektródát használhatsz. A Beautyrelax Cavimax 5 masszázsprogrammal rendelkezik, amelyeket az alkalmazás során igényeidnek megfelelően módosíthatsz.

A Beautyrelax Cavimax masszírozó a problémás területeket célozza meg

A Beautyrelax Cavimax készülék ideális a zsírszövet stimulálására a test problémás területein. Még akkor is, ha elegendő testmozgást végzel és igyekszel egészséges életmódot folytatni, a test bizonyos részein maradhatnak csúnya zsírpárnák.A Beautyrelax Cavimax masszírozó többféle technikával segít a problémás területeken. Hosszú vagy hosszú egyenes mozgások illetve spirálhoz hasonló mozgáspálya áll rendelkezésedre. A Beautyrelax Cavimax masszírozóval nagy vagy kis körkörös mozdulatokat is alkalmazhatsz. Fontos azonban, hogy ne használd túl sokáig egy helyen a készülék fejét.

Nincs több felesleges kalória

Küzdj meg a felesleges kalóriákkal a Beautyrelax Cavimax masszírozóval. A testünkben tárolt zsír nagy mennyiségű energiatartalékot jelent. A zsírszövetek ultrahanggal történő gyengéd stimulálásával ugyanaz az energia szabadul fel, mintha csak sportolnál. Az álom alak kulcsa a következők egyenletes egyensúlyában rejlik: az étrend módosításán - nagy hangsúlyt fektetve a kalóriadús élelmiszerek csökkentésére, a testmozgáson, és a zsírszövetek rendszeres stimulálásán a Beautyrelax Cavimax készülékkel.

Beautyrelax Cavimax masszírozó felhasználóbarát kijelzővel

A Beautyrelax Cavimax masszírozó nagy és áttekinthető kijelzővel rendelkezik, amely nagyon egyszerűvé teszi az összes paraméter és funkció beállítását. A kijelzőn olyan információk is megjelennek, mint az infravörös fény funkció, az ultrahanghullám funkció - alacsony vagy magas szint, az EMS elektromos impulzus-stimulációs funkció, a Tapping (ütögetés), Massage, Knead (gyúrás), Scrap (nyújtás) és Slim (formázás).


A Beautyrelax Cavimax masszírozó csomag tartalma

  • Masszázsgép
  • 220V-os hálózati adapter
  • Gél elektródák kábellel
  • Használati utasítás

Méretek:
19,5 × 8 × 5,4 cm

Tömeg:
296 g


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Alza. Magyar nyelvű használati utasítást hol találhatok a termékhez? Cseh nyelvűt kaptam, de azzal sajnos nem jutottam előrébb. Remek ajándék volt számomra, csak használni nem tudom használati utasítás nélkül.

Kérdések és válaszok: Beautyrelax Cavimax
Kiegészítők: Beautyrelax Cavimax Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beautyrelax Cavimax. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beautyrelax Cavimax.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ