AP+ nový vizuál Shop roku

Bejo Dukim Jrg

Termékkatalógus
Bejo Dukim Jrg
Trekking cipő -
Kód:  SPTbej0032nad Termékszám:  SPTbej0032nad

Bejo Dukim Jrg

Kültéri cipő Bejo Dukim Jrg

A Bejo Dukim lány junior cipő ötvözi a stílust és a kényelmet. A mindennapi viselethez használt sportcipők sötétkék és rózsaszín kombinációban, kontrasztos elemekkel gyorsan vonzóak lesznek minden lány számára.

Kültéri cipő Bejo Dukim Jrg

Bejo Dukim minden alkalomra

A kültéri cipők az alapjai minden junior cipős dobozának. A Dukim rózsaszín / kék az év nagy részében mindennapi viseletre alkalmas. A könnyű és lélegző Bejo minőségi anyagokból készült, modern kivitelben kiválóan alkalmas iskolai, valamint kertészeti és kirándulási célokra.

Kültéri cipő Bejo Dukim Jrg

Kényelmes, szabadtéri cipők

Annak érdekében, hogy a Bejo Dukim tökéletesen tapadjon a lábhoz, klasszikus fűzővel rendelkeznek, amelyet a tépőzáras rögzítés tovább támogat. A gyermekek szabadidő cipője tökéletesen illeszkedik, és a puha hab talppal kombinálva tökéletesen elnyeli az ütéseket, nem okoz zúzódást és véd a sérülésektől.

Kültéri cipő Bejo Dukim Jrg

Junior Bejo praktikus

A Bejo Dunkim lányok alacsony alkalmi cipője jó hőállóságú, könnyen karbantartható PVC talppal rendelkezik. A sarok hurokjának köszönhetően a cipő még gyorsabb és kényelmesebb lesz.

Kültéri cipő Bejo Dukim Jrg

A Dunkim könnyen karbantartható

A légáteresztő és kényelmes poliészter, amelyből a Dunkim cipő felső része készül, erős és könnyű egyszerre. Könnyen karbantartható. Csak puha kefével tisztítsa meg. Súlyosabb szennyeződéshez használjon meleg vizet és szappant.

Kültéri cipő Bejo Dukim Jrg

A Bejo Dukim Jrg lánycipő főbb jellemzői rózsaszín / kék

  • Lányok kültéri cipője
  • Tépőzáras rögzítés
  • Bejo Dukim kényelmesek
  • Hurkával a sarkán a még gyorsabb cipőért
  • Lélegző és kényelmes
  • A Bejo Dukim puha talppal rendelkezik
  • Rózsaszín-kék kialakítás fényvisszaverő elemekkel
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bejo Dukim Jrg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bejo Dukim Jrg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bejo Dukim Jrg.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ