30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

BELL Nomad Mat Dark Gray/Orange

Termékkatalógus
BELL Nomad Mat Dark Gray/Orange
Kerékpáros sisak - MTB, uniszex, forgó tárcsával, MIPS, In-mold, 15 szellőzőnyílás, belső bélés, fényvisszaverő elemek, mips, tömege: 330 g
Kód:  SPTgir300 Termékszám:  768686211959

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BELL Nomad Mat Dark Gray/Orange

Szereted bicajon járni az erdőket és mezőket? Akkor szükséged lesz egy sisakra, amely megvéd a súlyos fejsérülésektől. Ezt a modelltípust uniszex kerékpárokhoz készítették. Fejkörfogat méretei 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm és 61 cm, súlya pedig 330 g. A(z) BELL Nomad Mat Dark Gray/Orange kerékpáros sisak MTB típusú kerékpárokhoz való, de mindennapi közlekedésre is kiváló. Vásárlás előtt nézzük meg, hogy a sisak milyen tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a konkrét kerékpáros sisak EN 1078 tanúsítványt kapott. Az úgynevezett MIPS technológia mérsékli a centrifugális erők hatását esés közben. A védelem jelentős részéről elsősorban a(z) In-mold gondoskodik. A szabályzókerékkel egyszerűen és gyorsan rögzíthető. A 15 szellőztető rés segít, hogy ne izzadjon a fejed. Puha bélése számottevően javítja a komfortérzetet és a biztonságot.

A(z) BELL Nomad Mat Dark Gray/Orange sisak lényegesebb tulajdonságai

  • A sisak a biztonságos közlekedés elhanyagolhatatlan része
  • Uniszex kerékpárokhoz
  • A sisak a következő fejkörfogat méretekhez jó: 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm, 59 cm, 60 cm és 61 cm
  • Súlya: 330 g
  • Modell: MTB
  • A speciális MIPS technológia mérsékli az ütődések erejét
  • A belső anyaga: Coolmax bélés
  • Rögzítés: forgó tárcsával
  • Reflexiós elemek a nagyobb biztonság érdekében
  • 15 szellőzőnyílással rendelkezik
  • A(z) Bell bukójának mérete: M/L

A MIPS technológia és a biztonság

Az úgynevezett MIPS technológiával készült sisak kiváló védelmet nyújt a fejednek. Amikor a bukót nagy ütés éri, az elasztomerek megfeszülnek. Ez lehetővé teszi, hogy a külső héj elmozduljon a bélésen, csökkentve a fejet érő negatív hatásokat. A mozgás csupán pár miliméternyi, de egy komoly fejsérüléstől menthet meg. Egy másik előnye, hogy a technológia nincs hatással a sisak komfortos viselésére.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BELL Nomad Mat Dark Gray/Orange Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BELL Nomad Mat Dark Gray/Orange. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BELL Nomad Mat Dark Gray/Orange.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ