30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

BELL Sidetrack II Toddler Pink Unicorn

Termékkatalógus
BELL Sidetrack II Toddler Pink Unicorn
4,0 1 értékelés
Kerékpáros sisak - MTB, gyerek, forgó tárcsával, MIPS, In-mould Polycarbonate Shell, 14 szellőzőnyílás, bogárháló, belső bélés, fényvisszaverő elemek, mips,
Kód:  SPTgiro196 Termékszám:  768686296383

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BELL Sidetrack II Toddler Pink Unicorn

A minőségi kerékpáros sisak a biztonságos biciklizés lényeges része, ugyanis a legkomolyabb balesetek a fejsérülések miatt keletkeznek. A BELL Sidetrack II Toddler Pink Unicorn sisak kifejezetten MTB kerékpárokhoz ajánlott. Ezt a masszív konstrukció, a hosszabb nyakszirti rész és néha az állítható sild alapján lehet észrevenni. Nyilvánvaló, hogy a sisakot bármilyen típusú biciklin, vagy gördeszkán viselheted, hiszen a típusa csupán a dizájnját befolyásolja, a megbízhatóságát nem.

A legfontosabb, hogy a sisak mérete és kialakítása megfelelően illeszkedjen a fejedhez. A maximális komfort érdekében a belső méret a nyakszirti részen elhelyezett szabályzókerékkel állítható. Egy másik előnye az ún. MIPS technológia, amely tompítja a rotációs erők hatását. Ezek főleg gurulásos eséseknél lépnek fel. A MIPS az ilyen eseteknél úgy működik, hogy engedi elmozdulni a bélést - ezzel enyhítve a fejet érő negatív hatásokat.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BELL Sidetrack II Toddler Pink Unicorn Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BELL Sidetrack II Toddler Pink Unicorn. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BELL Sidetrack II Toddler Pink Unicorn.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ