AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Beoplay BeoSound Edge - Bronze Tone

Termékkatalógus
Beoplay BeoSound Edge - Bronze Tone
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, vezérlés iOS vagy Android segítségével, távirányító, 400W teljesítmény
Kód:  BEO025a1 Termékszám:  1666135 Gyártó honlapja:

Beoplay BeoSound Edge - Bronze Tone

Beosound Edge Bronze Tone
Kifinomult minimalista dizájn

A Bang & Olufsen BeoSound Edge hangszóró képes a lenyűgözően mély és kifinomultan magas hangok lejátszására, amellyel minden zenerajongót megörvendeztet. Mindezt pedig egyetlen kábel nélkül teszi! Mindent biztonságosan lejátszhatsz vele a modern Wi-Fi és Bluetooth technológiákkal, amelyek lehetővé teszik a zeneszámok lejátszását az arra kompatibilis mobiltelefonokról és más forrásokról. 400 W-os teljesítményével tökéletes hangzást kínál bármilyen összejövetelre. A készlet része még a távirányító, amellyel igazán könnyű a Bang & Olufsen BeoSound Edge hangszóró vezérlése. Élvezd a maximális kényelmet és a kedvenc zenéidet prémium minőségben.

DESIGN
Bang & Olufsen BeoSound Edge Bronze Tone hangszóró időtlen dizájnnal

A Bang & Olufsen BeoSound Edge egy hangszóró minimalista formatervezéssel. A hangszóró hangerejét úgy szabályozhatod, hogy bármelyik irányban elmozdítod oldalra a készüléket.

AKTÍV BASSZUS PORT
A Beosound Edge gondoskodik a nyugodt és az igazán hangos zenei élményről

A Beosound Edge hangszóró erőteljes és pontos zenei élményt nyújt. Az aktív porttal tökéletes és ütős basszust biztosít még nagy hangerő esetén is, alacsony hangerőnél pedig megőrzi a precíz basszust.

IRÁNYÍTOTT HANGVEZÉRLÉS
Zene mindenkinek

A kétirányú hangvezérléssel a Bang & Olufsen BeoSound Edge lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eldöntsék, melyik irányból érkezzen a hangzás. Például egy adott szobát feloszthatsz egy aktív és egy passzív zónára. Továbbá választhatod a 360°-os hangzást is, amely a Bang & Olufsen BeoSound Edge hangszóró mindkét oldaláról érkezik és megtölti a szobát.

A Bang & Olufsen BeoSound HANGSZÓRÓ VEZÉRLÉSE
Beépített közelségérzékelő

A rejtett vezérlőpanel mindig megjelenik, amikor közel mész a Bang & Olufsen BeoSound Edge hangszóróhoz - a vezérlőgombok csak akkor láthatóak, amikor szükség van azokra. Hogyha eltávolodsz a Bang & Olufsen BeoSound Edge hangszórótól, a vezérlőgombok újra elhomályosodnak és csakis a prémium minőségű alumínium felület látható.

MULTIROOM
Az otthoni hangszórók csatlakoztatása

Csatlakoztasd a Bang & Olufsen BeoSound Edge hangszórót Wi-Fi segítségével és alkosd meg a zenelejátszó rendszert az otthonod minden helyiségében. A Multiroom minden zeneszolgáltatóval kompatibilis, sőt még más márkájú hangszórókhoz is csatlakozik.


Paraméterek

Szín
Narancssárga Kész!
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast Kész!
Bluetooth verzió
4.2 Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast Kész!

Audio átvitel

Bluetooth verzió
4.2 Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
400 W Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
Hangsegéd Kész!
Vezérlés
Távirányító, iOS, Android Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
50,2 cm Kész!
Mélység
13 cm Kész!
Magasság
50,2 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
13 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beoplay BeoSound Edge - Bronze Tone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bang & Olufsen BeoSound Edge Bronze Tone. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bang & Olufsen BeoSound Edge Bronze Tone. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bang & Olufsen BeoSound Edge Bronzefarben.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ