AP+ nový vizuál Shop roku

Beurer HC25_BF

Termékkatalógus
Beurer HC25_BF
4,9 7 értékelés
Hajszárító - utazáshoz, ionizáló, 1600 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 2 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 2 m hosszú kábel, rózsaszín kivitel
Kód:  BEUFV174 Termékszám:  4211125600174

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beurer HC25_BF

Fontos a számodra, hogy hajad mindig jól álljon? A közkedvelt BEURER gyártó által készített hajszárító remek segítségedre lesz ebben. Imádni fogod, mert gyengéd és kíméletes. A nagyszerű kialakítású hajszárító praktikus funkciókkal rendelkezik, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely rendkívül tartós, teljesítményfelvétele pedig: 1600 W. 2 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 2 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban található többek között egy koncentrátor. Erős légáramlást biztosít az átgondolt kialakítással büszkélkedő styling szűkítő, így tincsről tincsre haladva formázhatod a frizurádat, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétfújnád.

Hajszárító Beurer HC25_BF ...
Hajszárító Beurer HC25_BF ...

A népszerű Beurer HC25_BF hajszárító legfontosabb előnyei

  • A népszerű BEURER hajszárító segítségével hajad puha, lágy esésű és fényes lesz
  • Az ionizátornak hála hajad sima és puha lesz
  • A hajszárító motorja erős, teljesítményfelvétele pedig: 1600 W
  • 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 2 hőmérsékletfokozat található rajta
  • A frizura tökéletes rögzítéséhez hideg levegőre is át lehet kapcsolni
  • A csomagban található többek között egy koncentrátor
  • A kábel hossza: 2 m
  • Elég kicsi ahhoz, hogy utazásra is magaddal vidd
  • A csomag részét képezi többek között egy akasztó pánt
  • Színe: rózsaszín

Ionok az egyenletesen sima és puha hajért

A híres BEURER hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem ápoló funkcióival is rabul ejti A hajszárítás segít abban, hogy sima alapot kapj a későbbi göndörítéshez vagy hajvasaláshoz. A közkedvelt BEURER hajszárító az ionizátorral gondoskodik arról, hogy hajd puha és sima legyen. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén alapul amelyek hidratálják a hajat, miközben megakadályozzák a nem kívánt szárazságot és a sima hajkoronát biztosítanak. Puhaságot, lágy esést és szépséget kölcsönöznek a hajnak. A frizura tökéletes állapotban tartására van egy gomb a hideg levegőre való átkapcsoláshoz, amely rögzíti a hajat. A csomagban a neves BEURER hajszárítón kívül a következő tartozékokra számíthatsz akasztó pánt.

Hajszárító Beurer HC25_BF ...

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beurer HC25_BF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beurer HC25_BF. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beurer HC25_BF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beurer HC25_BF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beurer HC25_BF.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ