Bigjigs Nagy homokóra 15 perc

Termékkatalógus
Bigjigs Nagy homokóra 15 perc
Készségfejlesztő játék - Méretek: 7.2 x 16.5 x 7,2 cm
Kód:  HRAif5596 Termékszám:  691621590119

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bigjigs Nagy homokóra 15 perc

A Bigjigs nagy homokóra 15 perces homokóra didaktikus játék szemléltető képességével segít megérteni a gyerekeknek az idő múlását. A homokóra minden korosztály számára megfelelő. Használd az egyes feladatokra például játékra, rendrakásra vagy éppen a tanulásra meghatározott idő szemléltetésére. A gyerekek így meg tudják tanuli az idő múlását és követni tudják, hogy mennyi idejük maradt még az egyes tevékenységekre. A 15 perces didaktikus homokórának törhetetlen a külső burkolata. A homokot tároló belső tartály üvegből a külső erős műanyagból készült, így teljesen biztonságos. A meghatározott idő révén segíti a gyerekek koncentrálását az adott tevékenységre. A 15 perces nagy homokóra kellemesebbé teszi a gyerekeknek a fejlődés időszakát és a világ megismerését.

A Bigjigs 15 perces nagy homokóra didaktikus játék főbb jellemzői Főbb jellemzői

  • minőségű anyagokból készült
  • Didaktikai segédeszköz az egyes feladatokra szánt idő meghatározásához
  • A Bigjigs homokóra segít a gyerekeknek megismerni az idő múlását
  • A homok az órában tizenöt perc alatt csorog le
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bigjigs Nagy homokóra 15 perc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bigjigs Velké přesýpací hodiny 15 minut. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bigjigs Veľké presýpacie hodiny 15 minút. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bigjigs Große Sanduhr 15 Minuten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bigjigs Große Sanduhr 15 Minuten.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ