AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml

Termékkatalógus
BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml
Arcápoló szérum - minden bőrtípusra, fontos hatóanyagokat tartalmaz, gyors és intenzív ápolást biztosító készítmény - 83 000 Ft/1 l
Kód:  KSPL2871 Termékszám:  5201314119678 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml

A BIOTEN Multicollagen bőrszérum helyreállítja a bőr fiatalos rugalmasságát és csökkenti a finom ráncokat. A kollagén és hialuronsav különféle formáival dúsított összetételének köszönhetően regenerálja az érett bőr rugalmasságát és segít még a mély ráncok eltűntetésében is. Ez a bőrszérum növeli a bőr rugalmasságát, mélyen hidratálja, táplálja és ragyogóvá teszi az arcbőrt. Minden bőrtípusra alkalmas. Klinikailag bizonyított eredmények, amelyek már 6 napos használat után láthatóvá válnak. Élvezd a fiatal, ellenálló és ragyogó bőrt a BIOTEN Multicollagen Serum szérummal.

A BIOTEN Multicollagen Serum (30 ml) fő tulajdonságai

  • BIOTEN Multicollagen szérum minden bőrtípusra
  • Kollagénnel és hialuronsavval dúsított készítmény
  • Mélyen hidratálja, táplálja és ragyogóvá teszi az arcbőrt
  • Az eredmények már 6 nap után láthatók
  • A BIOTEN Multicollagen 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

Alkalmazás:
Minden reggel és este 3-4 cseppet vigyél fel az arc, a nyak és a dekoltázs alaposan megtisztított bőrére, majd körkörös mozdulatokkal finoman masszírozd be. A hatás maximalizálása érdekében a szérumot a krémek előtt alkalmazd. Kerüld a szem körüli területeket.

Hatóanyagok:
1. COLLAGEN RESTORER: Díjnyertes, erős ránctalanító peptid, amely legmélyebb rétegeiben serkenti a bőr megújulásához szükséges alapvető elemek képződését: I., III. és IV. típusú kollagén és a bőr saját hialuronsavja.
2. Aktív természetes kollagén, amelyet tengeri algákból kíméletes extrakcióval nyernek, ez segít helyreállítani a bőr kollagénellátását. 3. Kis molekulatömegű hialuronsav, amely behatol a bőr legmélyebb rétegeibe, és ott segít csökkenteni a mélyebb ráncokat.
4. OF 10 és védelem az infravörös (IR) és a látható fény (VL) ellen, amelyek a bőr gyorsabb öregedését okozhatják.

Összetétel: 
Aqua, Glycerin, Sodium hyaluronate, Algin, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Betaine, Caprylic/capric triglyceride, Caprylyl glycol, Citric acid, Diethylhexyl syringylidenemalonate, Disodium EDTA, Disodium phosphate, Glyceryl laurate, Glyceryl polyacrylate, Glycogen, Hydrolyzed elastin, Hydroxypropyl cyclodextrin, Lysolecithin, Palmitoyl tripeptide-38, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-8, Pentylene glycol, Potassium phosphate, PPG-26-buteth-26, Prunus amygdalus dulcis oil, Pullulan, Sclerotium gum, Serine, Sodium hydroxide, Sodium succinate, Soluble collagen, Sorbitan sesquioleate, Tocopherol, Trehalose, Urea, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Sorbic acid, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Linalool.


Paraméterek

Bőrtípus
Érett, Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
30 ml Kész!
Hatás
Hidratáló, Ránctalanító Kész!
Használat szerint
Nappali Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érett, Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
30 ml Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Ránctalanító Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ