Shop roku AP+ plus nový vizuál

Black&Decker STB3620L

Termékkatalógus
Black&Decker STB3620L
1,0 1 értékelés
Szegélynyíró - akkumulátoros, Li-Ion, vágási szélesség: 33 cm, Li-Ion 36V - 2.0Ah, AFS rendszer, szénkefe nélküli motor, állítható pótfogantyú
Kód:  BOD121p Termékszám:  STB3620L Gyártó honlapja:

Black&Decker STB3620L

A Black & Decker STB3620L akkus fűszegélyvágó szénkefe nélküli motorja hosszabb működési időt, nagyobb tartósságot és a hatékonyságot biztosít. Ezzel a szegéluvágóval a munka könnyű, még a legnehezebb körülmények között is. Az innovatív kefe nélküli motor biztosítja az akár egy órányi üzemidőt. amely 45%-al több, mint a hagyományos motorokkal szerelt korábbi típusok üzemideje. Így sokkal nagyobb területet tudsz levágni anélkül, hogy fel kéne tölteni az akkumulátort.

A teljes töltés 1,53 órát vesz igénybe. Az akkumulátor kivehető és he megvásárolsz egy tartalék akkut, akkor megkettőzheted a fűnyírás idejét. A 33cm vágási szélesség miatt tökéletes a nagy kertek gondozására?. Az automatikus száladagoló rendszer megkönnyíti a fűszegélyvágó kezelését és időt takarít meg. Nem hiányzik a változtatható sebességű forgás kapcsolója sem. Hála a Gear Drive váltónak a motor állandó fordulatszámon tud forogni.

Legfontosabb jellemzők

  • Akkumulátoros fűnyíró szélessége 33 cm
  • AFS - automatikus száladagolási rendszer
  • Változtatható sebesség az optimális teljesítmény és az állóképesség
  • Szénkefe nélküli motor
  • Állítható második markolat
  • Akár egy óra működés
  • Cserélhető akkumulátor

További információk:

Tápfeszültség:
36V

Az akkumulátor kapacitása:
2 Ah

Akkumulátor típusa:
Li-Ion

Töltési idő:
1,53 h

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Black&Decker STB3620L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black&Decker STB3620L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Black & Decker STB3620L.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ