Akvizice ApF HU Shop roku

Bo pedálos kosár 3 x 11L fehér

Termékkatalógus
Bo pedálos kosár 3 x 11L fehér
5 1 értékelés
Szemetes - szelektált hulladékgyűjtéshez, űrtartalma 33 l, anyaga műanyag, fehér és szürke kivitel, nyitás pedállal, 3 tartály, méretek 44 x 54 × 36,5 cm (H×Sz×Mé)
Kód:  BRAOK005 Termékszám:  121005

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bo pedálos kosár 3 x 11L fehér

A Brabantia Bo szemeteskosár kényelmes pedál mechanizmussal működik, és három darab 11 literes tartályt tartalmaz a szelektív hulladékgyűjtéshez. A szemeteskosár prémium minőségű rozsdamentes acélból készült, amelyen nem látszódnak meg az ujjlenyomatok. A pedálrendszernek betudható csendes fedél és könnyű nyitás még kényelmesebbé teszi a használatot. A szemeteskosár ideális még nagyobb mennyiségű hulladék számára is. Kompakt és időtlen formatervezésével minden otthonba remekül illik, hiszen a szemeteskosarat elhelyezheted közvetlenül a fal mentén.


A Brabantia Bo szemeteskosár főbb jellemzői, fehér

  • Pedálos szemeteskosár fehér színben
  • Modern, időtlen dizájn, nagy kapacitással
  • Három 11 literes tartály a szelektív hulladékgyűjtéshez
  • A Brabantia szemetes ujjlenyomatmentes acélból készült
  • PerfectFit precíz illeszkedésű szemeteszsákok
  • Halk fedél és szuper könnyű nyitás a pedálrendszernek köszönhetően
  • Helytakarékos, mivel elhelyezheted a falhoz közel vagy a szoba sarkában
  • A belső rekeszek eltávolíthatók és tisztíthatók

Válogass stílusosan a Brabantia Bo szemetessel

A Brabantia Bo szemeteskosár első pillantásra lenyűgöz modern dizájnjával, szuperül illik bármilyen belső térbe. Az ujjlenyomatmentes felületkezeléssel nem szükséges aggódnod a hosszadalmas karbantartása miatt sem. A Brabantia Bo szemeteskosárral stílusosan megy majd a szelektív hulladékgyűjtés!

A Brabantia Bo kezelése könnyű

A szemeteskosarat pedálos rendszerrel használhatod, amellyel a szemetes nyitása és zárása gyerekjáték. Lenyomáskor a fedél nyitva marad, így kényelmesen helyezheted bele a nagyobb mennyiségű hulladékot is. Amint leveszed a lábadat a pedálról, a fedél lezárása önállóan elindul, majd pedig csendesen záródik a szemeteskosáron. A Brabantia Bo egyik legnagyobb előnye a puha és csúszásmentes alapja, kifogástalanul, stabilan áll a padlón.

Higiénikus és gyors zsákcsere

A higiénikusan tiszta környezet minden háztartás alapja. A Brabantia Bo szemeteskosár nyílása elég nagy ahhoz, hogy megelőzze a piszok kijutását a szemetes köré. A szemeteszsák használata is zökkenőmentes, mivel a Brabantia szemeteszsákok páratlanul illeszkednek a kosarakba. A szemeteszsákok széle rejtve marad a Brabantia Bo fedele alatt, így az nem ér túl a szemetesen.

A Brabantia Bo szemetes tartályai könnyen eltávolíthatók

A Brabantia Bo szemeteskosár tartályait egyszerűen eltávolíthatod és megtisztíthatod azok belsejét, amennyiben szükséges. A szemeteszsák cseréje közben a fedél végig nyitott marad, ez megkönnyíti a tartály kezelését.



Paraméterek

Szélesség
54 cm Kész!
Magasság
44 cm Kész!
Mélység
36,5 cm Kész!
Szín
Fehér, Szürke Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret

Szélesség
54 cm Kész!
Magasság
44 cm Kész!
Mélység
36,5 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér, Szürke Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Jellemzők

Űrtartalom
33 l Kész!
Nyitás módja
Pedálos Kész!
Edények száma
3 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bo pedálos kosár 3 x 11L fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bo pedálový koš 3 x 11L - bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bo pedálový kôš 3× 11 l – biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bo Tretabfalleimer - 3 x 11 Liter - weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bo Tretabfalleimer - 3 x 11 Liter - weiß.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ