Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

BOMB COSMETICS Fürdőgolyó Friss reggel 160 g

Termékkatalógus
BOMB COSMETICS Fürdőgolyó Friss reggel 160 g
5 2 értékelés
Fürdőbomba - grapefruit illóolajokat és az édes narancsot tartalmaz
Kód:  KSTE0766 Termékszám:  5037028256954

BOMB COSMETICS Fürdőgolyó Friss reggel 160 g

Élvezze a BOMB kozmetikumokat frissítő reggelivel! Ez vicces lesz, egy virággal díszített sárga golyó formájában. Mintha a reggeli nap sugarai behatoltak volna a kertbe. Élvezze a jó hangulatú hullámokat, miközben a pezsgős fürdővel tökéletesen hidratálja a bőrt, így optimálisan hajlékony és rugalmas. A fürdőhabot édesvízi olajokkal és édes narancsgal gazdagítják, amely megnyugtatja a bőrt és csodálatos pihentető hatásokkal rendelkezik. A Shea vaj a kényelem érzését, a bőr látható lágyságát és rugalmasságát tükrözi. A bomba kozmetikumok fürdőjében haboskodik a bőrödön, nem csak reggel lesz frissítő lendület az Ön számára!

A BOMB COSMETICS fürdőhab hab frissítő reggeli tulajdonságai

  • A fürdő hab tökéletesen hidratálja a bőrt
  • A hab bomba kozmetikumok 100% -os tisztaságú illóolajat tartalmaznak
  • A bőr nyugtatja, antibakteriális hatása van
  • A bőre rugalmas, rugalmas és sima
  • Kádfürdő A frissítő reggeli megnyugtatja a mentális feszültséget, antisztresszes, pihentető hatású
  • Lágyítja a vizet, a bőr nagyon szelíd
  • Tartalmaz csak szerves összetevőket tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül

Hatóanyagok

  • Essential Grapefruit Oil - tónusos és antidepresszáns, frissíti az elmét, pozitív módon stimulálja a mentális erőt, segít eltávolítani a duzzanatot, enyhíti a feszes izmokat, tonusokat és enyhíti a fejfájást
  • Az édes narancs illóolaj - enyhíti a szorongást és a stresszt, segíti az álmatlanságot, nyugtatja a bőrt, a narancsbőr elleni
  • Shea butter - mélyen hidratálja a bőrt, megtartja rugalmasságát és simítása, nyugtató és gyógyító hatása van

Használat:
Merüljön el a Bomb Cosmetics golyó egy forró fürdőbe reggel, és nézze meg, ahogy szaga van, miközben hidratálja a testedet.

Súly:
160 g

Összetétel:
Nátrium-bifenilát, citromsav, teobroma-kakaó (kakaó) vetőmag, Zea Mays (kukorica) keményítő, parfüm, szacharóz, vízvíz, nátrium-lauril-szulfát, Butyrospermum Parkii (shea vaj), glükóz, polietilén-tereftalát, polimetilmetakrilát, maltodextrin, , Cellulóz Gumi, Hidrolizált Kukoricakeményítő, Kalcium-sztearát, Albumin, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Narancs) Peel Oil, Malicic Acid, Elaeis Guineensis (pálmaolaj) olaj, benzilszalicilát, butilfenil metilpropionális, citrál, citronellol, hidroxiizohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, linalool, limonén, CI 19140 18050, CI 77891 (titán-dioxid), CI 45430, CI 42090 (kék 1).

Paraméterek

Terméktípus
Fürdőbomba Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Fürdőbomba Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOMB COSMETICS Fürdőgolyó Friss reggel 160 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOMB COSMETICS Šumivý balistik do koupele Osvěžijící ráno 160 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOMB COSMETICS balistik osviežujúce ráno 160 g.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ