Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Braun Series 9-9290cc Clean&Charge Wet &Dry

Termékkatalógus
Braun Series 9-9290cc Clean&Charge Wet &Dry
5 9 értékelés
Borotva - 40%-ig billenő borotvafej, gumírozott markolat és biztonsági borotvafej, 12 LED-es kijelző, zár utazáshoz, jelzi, ha a pengék cseréje szükséges, 10000 szonikus rezgés, aranyozott titán trimmelő burkolat, tisztítóállomás, ezüst színű
Kód:  BRAHSP009 Termékszám:  4210201165767 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun Series 9-9290cc Clean&Charge Wet &Dry

Mi különbözteti meg a pontos BRAUN villanyborotvákat a többitől?

A borotválás kimagasló eredénye magába foglalja a sima bőrt és a kompromisszumok nélküli kényelmet. A Braun Series 9 villanyborotva kiváló eredményeket ér el mindkét téren.*

1. Felülmúlhatatlanul sima borotválás: A Series 9 egyetlen húzással több szőrszálat leborotvál. A speciálisan tervezett borotvafej felfogja a fekvő és az ellenkező irányban növő szőrszálakat is, amely kihívással a klasszikus borotvák nem mindegyike birkózik meg. 

2. Felülmúlhatatlan kényelem a bőrnek: Mint az üsszes Braun borotva a Braun Series 9 is egyenes vonalban dolgozik. Nem kell ugyanahhoz a helyhez többször visszatérned, ami lényegesen csökkenti a bőr irritációjának rizikóját.

3. Német pontosság: Az összes Braun Series 9 villanyborotva Németországban tervezett, konstruált és gyártott. A kiemelkedő minőségű borotvák legalább 7 év élettartammal bírnak.

*Három napos borostán próbálva, összehasonlítva hasonló termékekkel. Bővebb információk a braun.com weboldalon.

 

5 vágóelem

Mind más típusú szőrszálakra specializálódva. Ezzel a borotvával nem hagyod ki a fekvő vagy a különféle irányban növő szőrszálakat sem. A borotválkozás közbeni kevesebb húzás kisebb bőrirritációt jelent. Ilyen egyszerű.

 

Titán felület

A titán figyelemreméltóan ellenálló fém magas korrózó elleni ellenállással. Ezen kívül jól is néz ki. Ezért használja a Braun a titánt a borotvák felületkezelésére.

 

SyncroSonic

A Braun márka szabadalmaztatott technológiája észreveszi a szőrszálakat és automatikusan alkalmazkodik hozzájuk. Ahol a szőr sűrűbben nő, a borotva nagyobb teljesítményre kapcsol, pontosan ott, ahol szükséges.

 

A 10-D funkciónak köszönhetően követi az arc vonalait

A rugalmas fejnek és a mozgékony borotváló elemeknek köszönhetően a Braun Series 9 villanyborotva könnyedén követi az arc vonalait és egy húzással több szőrszálat fog fel, mint más borotvák.

 

Minden nap megújulás

A világon egyedülálló, alkoholos alapú Clean&Carge 5 funkciós tisztító- és töltőállomás egy gombnyomás után eltávolítja a baktériumok 99,99%-át. Ezen kívül a borotva automatikusan megolajozódik, megszárad és feltöltődik.

 

Száraz és nedves borotválkozásra is

A Series 9 borotvával borotválkozhatsz szárazon, de használhatsz vizet, borotvahabot vagy bortválkozó gélt is a még jobb csúszás és a simább bőr érzése érdekében.

 

Teljesen vízálló

Próbáld ki az elsőosztályú német technológiát. Az összes Braun borotva vízálló 5 méter mélységig, tehát a könnyebb tisztítás érdekében kényelmesen leöblítheted folyó víz alatt, vagy akár a zuhanyban is borotválkozhatsz.

 

50 perc vezeték nélküli borotválkozás

A csúcsminőségű Li-Ion akkumulátor biztosítja a folyamatos teljesítményt és teljesen feltöltődik egy óra alatt. A minőségi LED kijelző visszaszámlálja a fennmaradó használati idő perceit. Akkumulátoros, tehát vezeték nélkül is használható - ez védi a felhasználót.

 

 

 

Paraméterek

Borotva mechanizmus
Rezgőkéses Kész!
Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Működési idő
50 perc Kész!
Töltési idő
1 óra Kész!
Funkciók és tulajdonságok
Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős, Digitális kijelző Kész!

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus
Rezgőkéses Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Működési idő
50 perc Kész!
Töltési idő
1 óra Kész!

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok
Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős, Digitális kijelző Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Nedves borotváláshoz Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a borotvát kerested? Válassz egy másikat teljes borotva kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun Series 9-9290cc Clean&Charge Wet &Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Series 9-9290cc Clean&Charge Wet&Dry.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ