Slevy s AP+ AlzaBoxy Q1

BRAUN XT10 pótpenge

Termékkatalógus
BRAUN XT10 pótpenge
5 4 értékelés
Pótfej -
Kód:  BRANH554 Termékszám:  BRSXT10 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BRAUN XT10 pótpenge

Braun XT10 fejek 4D technológiával

A Braun XT10 cserefej innovatív 4D technológiával rendelkezik, amely hatékony és kíméletes borotválkozást biztosít bőrödnek. A fej 2 központi borotválkozási zónával és 2 oldalsó trimmelővel rendelkezik. A 4D technológiával ellátott fej akár 6 hónapig is éles maradhat. A Flex forgófej alkalmazkodik a bőr alakjához, továbbá 100%-ban vízálló, így zuhanyzás közben is használhatod. Borotválkozás után egyszerűen mosd le a Braun XT10 fejet folyó víz alatt. 

BRAUN XT10 pótfej

Egy eszköz, bármilyen stílus

Az innovatív Braun XT10 fej 4D technológiával segít, hogy pontosan olyan megjelenést hozz létre, amilyet csak szeretnél. A fej nagyon gyengéd a bőrhöz és könnyen használható. A fejet 6 havonta szükséges cserélni. 

A Braun XT10 fej akár 6 hónapig is használható

A Braun X sorozathoz tervezett Braun XT10 cserefejet 6 hónapos élettartamra tervezték. 

Megbízható fej

A Braun XT10 fej emellett robusztus kialakításával is elnyeri tetszésed, amely lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vihesd anélkül, hogy a fej leválna utazás közben. 

2 oldalsó trimmelő és 2 központi borotválkozási zóna

A borotvafejen 4 borotválkozási zóna található, amelyek másodpercenként akár 450 mozdulatot is végeznek a bőr tökéletes borotválása érdekében.

Braun XT10 fej 4D technológiával

A tökéletes borotválkozáshoz a Braun XT10 innovatív 4D technológiája az arc körvonalaihoz alkalmazkodik, így megkönnyíti a problémás területek borotválását is. 

A Braun XT10 fejet stressztesztnek is alávetették

A Braun XT10 fej műanyag szálakon végzett speciális stressztesztet teljesített. A teszt során még 1 méteres magasságból is leejtették, hogy lássák, mennyire tartós. A Braun XT10 tartósságát teljes mértékben garantáljuk! 

Minőségi rozsdamentes acél fej

A Braun XT10 fej kiváló minőségű, 100% rozsdamentes acélból készült, amely tökéletesen formázza az éles vonalakat és kontúrokat az arcon, így nagyon könnyen kialakíthatod saját, jellegzetes stílusod. 

Braun XT10 könnyű cserélhetőséggel

A lehető legegyszerűbb csere érdekében a Braun XT10 fej nagyon könnyen lecsavarható és rácsavarozható az új készülékre. A fej kompatibilis az összes X sorozatú géppel.

Vízálló Braun fej

A Braun XT10 fej 100%-ban vízálló, így akár a zuhany alatt is használhatod.  A fej karbantartása nagyon egyszerű, csak tisztítsd meg folyó víz alatt. 

*Heti 2 borotválkozás esetén az eredmények egyénenként változhatnak. 

Paraméterek

Típus
Férfi Kész!
Terület
Arc, Hát, Test Kész!
Terület
Arc, Hát, Test Kész!
Funkciók és tulajdonságok
Vízálló, Elöblíthető Kész!
Ajánlott
Nedves borotváláshoz Kész!

Típus

Típus
Férfi Kész!
Terület
Arc, Hát, Test Kész!

Terület

Terület
Arc, Hát, Test Kész!

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok
Vízálló, Elöblíthető Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Nedves borotváláshoz Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a borotvát kerested? Válassz egy másikat teljes borotva kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Náhradní břit XT10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRAUN Náhradné hlavice XT10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN Ersatzklinge XT10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN Ersatzklinge XT10.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ