Akvizice ApF HU Shop roku

Butterfly iQ

Termékkatalógus
Butterfly iQ
Hordozható szkenner - ultrahangos, képes felismerni a rákos sejteket, kompatibilis az iPhone-al
Kód:  BUTa001 Gyártó honlapja:

Butterfly iQ

A modern orvostudomány óriási fejlődésen ment keresztül, de hiába, hiszen például a hagyományos ultrahang még mindig egy viszonylag nagy méretű eszköz - leginkább egy kerekekkel ellátott szekrényhez hasonlító. Azonban a Butterfly Network olyan innovatív, kis méretű eszközt hozott létre erre a célra, amely könnyen elfér még a zsebedben is. Az iPhone készülékekkel pedig megjelenítheted a kiértékelés eredményét.

A Butterfly iQ mobil szkenner legfontosabb jellemzői

  • Orvosi ultrahang
  • Teljesen miniatűr méretével elfér a zsebben
  • Könnyen csatlakozható az iPhone-hoz
  • Gyors diagnosztizálás az otthonodban

A Butterfly iQ megmentheti az életedet

A Butterfly iQ jelentős lehetőséget kínál. Ez egy zsebben hordozható ultrahang, amelynek használata még a laikusok számára is egyszerű. A készülékhez tartozó alkalmazást mesterséges intelligencia támogatja az azonnali diagnosztizálás érdekében. Természetesen egy ilyen vizsgálat előtt feltétlenül konzultálj orvossal. A Butterfly iQ erőssége abban rejlik, hogy képes bármilyen egészségügyi problémát korán feltárni, ami általában a sikeres felépülés kulcsa.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Butterfly iQ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Butterfly iQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Butterfly iQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Butterfly iQ.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ