AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

CANDY CST 370L-S

Termékkatalógus
CANDY CST 370L-S
4,6 13 értékelés
Mosógép - felültöltős, A+++ energiaosztály, 7 kg mosási kapacitás, 175 kWh éves energiafogyasztás, 9300 l éves vízfogyasztás, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények, mobilos vezérlés és gyerekzár, Aquaoverflow, méretei: 40 cm × 86,5 cm × 60 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 56,5 kg
Kód:  CANPR028 Termékszám:  31007711 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CANDY CST 370L-S

A(z) CANDY CST 370L-S felültöltős mosógép tökéletes megoldás az igazán kicsi fürdőszobákba. 60 cm mélysége alapján az ún. normál méretű mosógépek közé tartozik, alku nélkül a dob űrtartalmára nézve. Ennek a modellnek a szélessége 40 cm. A(z) CANDY CST 370L-S a(z) A+++ energiaosztályba került besorolásra. Ezzel összhangban az éves energiafogyasztása 175 kWh/év, a becsült éves vízfogyasztása pedig 9300 l. A mosógépbe akár 7 kg szennyes is elfér. A(z) CANDY készülékének komoly előnye a késleltetett indítási funkció, melynek segítségével előre beállíthatod a gépet, hogy magától induljon el, akár akkor is, amikor már nem leszel otthon. Maximális centrifugálási fordulatszáma 1000 ford/perc 75 dB-es zajszint mellet, a mosás pedig nem haladja meg a(z) 61 dB-es zajszintet. A berendezés biztonsági gyermekzárral is fel van szerelve, ami nagyon jól jön, ha gyermekeidben túl nagy a felfedezővágy. A beépített kijelző az elülső panelen átfogó képet ad arról, hol tart éppen a mosás. Minden mosási ciklus indítása után a betett ruhamennyiséget megméri a gép, ezután pedig beállításra kerül az a vízmennyiség, amire szükség lesz az alapos mosáshoz. A(z) CANDY CST 370L-S mosógép Aquaoverflow funkciót is kínál.

A(z) CANDY CST 370L-S mosógép legfontosabb tulajdonságai

  • A(z) CANDY CST 370L-S felültöltős típusú
  • Energiaosztályi besorolás: A+++
  • Kapacitás: 7 kg
  • Méretek: 40 × 86,5 × 60 cm
  • LED jelzőfények adnak átfogó képet az aktuális állapotról
  • Gyors program pl. késő esti sürgős mosáshoz
  • A(z) CANDY CST 370L-S súlya: 56,5 kg
  • Aquaoverflow funkció a túlcsordulásvédelemre
  • Szín: fehér

A(z) CANDY mosógép egyéb funkciói

Szeretnéd ha egy adott időpontban indulna el a mosás? Akkor a(z) CANDY CST 370L-S mosógép késleltetett indítási funkciója biztosan tetszeni fog. Az automata mérőrendszer gondoskodik a víz és a mosószer tökéletes adagolásáról, pontosan a szennyes ruhák súlyának megfelelően, ami pénzt takarít meg. A LED jelzőfények mindig aktuális információt mutatnak a készülék működéséről. A(z) CANDY CST 370L-S mosógép integrált kijelzője tájékoztat az aktuális beállításokról. Továbbá, biztonsági gyermekzárral is dicsekedhet, ami főleg akkor jön jól, ha csintalan gyermekek vannak a közelben. A gyors program kifejtetten jól jön pl. edzőruha mosásához.

Paraméterek

Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Tömeg
56,5 kg Kész!
Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,5 m (1,5 m) Kész!
Centrifuga hatékonysági osztály
C Kész!

Tömeg

Tömeg
56,5 kg Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,5 m (1,5 m) Kész!

2021-es mosógép energia paraméterei

Centrifuga hatékonysági osztály
C Kész!

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása
Szárító nélkül Kész!
Típus
Felültöltős Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Programok száma
14 Kész!

Mosógép méretei

Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm) Kész!
Mélység
60 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Magasság
86,5 cm Kész!

Funkciók

Mosógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CANDY CST 370L-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CST 370L-S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CANDY CST 370L-S.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ