AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Casio WVA-M640D 1A

Termékkatalógus
Casio WVA-M640D 1A
2,5 2 értékelés
Férfi karóra
Kód:  KHO2282 Termékszám:  4971850924210 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Casio WVA-M640D 1A

Férfi karóra Casio WVA-M640D 1A elegáns és nagyon praktikus karóra tervezték a mindennapi használat során. A ház műanyagból készült, és az óra szíj acélból. Órák egy kombinált arc és a medve mozgását QUARTZ a napenergia. Ásványi üveg ellenáll a kopásnak és egyéb károkat. Lumineszcens kezek és indexek segítségével nyomon követni az idő a sötétben.

Órák vízállóak, így nincs gond, hogy használja azt a nyáron a víz, eső, vagy bárhol, ahol van vízzel érintkezik. Ezek a nagy férfi karóra összes funkciója, mutatót minden napján, a naptár, a világítás, stopper, akkumulátor állapotának ellenőrzése, jelzi a világóra és riasztás, amely értesíti Önt, hogy itt az ideje felébredni. Radio control biztosítja megbízható kijelző az aktuális időt. Ezek a rendkívül funkcionális karóra kíséri majd egy áttekintést a munkanap, nagyon jól lehet a kezedben, hogy távolítsa el a műhely, valamint a párt barátaival. Dopřejte si luxusní, praktické a krásné hodinky, které si rychle oblíbíte!
 
Jellemzők:
Alapvető mutató napot egy héten, rádió vezérlés, naptár, világítás, stopper, ébresztő, 12/24 mód, világ idő

Ház:
Plast

Dial:
kombinált

méretek:
43 x 52 x 12 mm

Dial Szín:
fekete

szíj:
acél

A mozgás típusa:
QUARTZ - Solar Power

vízálló:
50 m

üveg:
műanyag

lumineszcencia:
Kezek és indexek


 

Paraméterek

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!

A Casio egy japán elektronikai berendezéseket gyártó vállalat. Története 1946-ban kezdődött Tokióban. Kezdetben a vállalat fő profilja elsősorban a számológépek gyártása volt, a huszadik század második felében vezető szerepet töltött be ezen a területen. A Casio ma már jóval szélesebb kínálattal rendelkezik, a számológépeken kívül órákat, hangtechnikai eszközöket és fényképezőgépeket is gyárt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Casio WVA-M640D 1A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Casio WVA M640D-1A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Casio WVA M640D-1A.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ