Slevy s AP+ Slevy s AP+

Cattaro OUTDOOR Óra

Termékkatalógus
Cattaro OUTDOOR Óra
Karóra -
Kód:  SPTVce0032 Termékszám:  8591686137217

Cattaro OUTDOOR Óra

Ha sok időt töltesz a természetben vagy a hegyekben, értékelni fogod ezt a praktikus eszközt, amely csekély tömege ellenére sokat ér. Cattaro Outdoor órák a természetben való túléléshez legszükségesebb funkciókkal vannak felszerelve. Iránytű, síp, hőmérő, ejtőernyős zsinórból fonott szíj, és egy szikravető. Az analóg számlap nagyon könnyen olvasható.

Főbb jellemzők

  • Analóg számlap
  • Könnyen állítható pánt
  • Praktikus műanyag csat
  • Ejtőernyős zsinórból készült szíj
  • Síppal, szikravetővel, hőmérővel és iránytűvel felszerelt
  • Könnyű és kényelmes (170 g)
  • Különösen alkalmas szabadtéri tevékenységekhez

Minden szükséges egyben - a Cattaro-tól

A Cattaro Outdoor karóra tartalmaz mindent, amire a pontos időjelzésen kívül szükséged lehet egy, a hegyekben tett magányos séta során. A navigációhoz ott a praktikus iránytű közvetlenül az óraszíjra helyezve. Ha tüzet kell gyújtanod, a szíj végén felszerelt nagy arányban szén szikravető található, amely akár 2000°C hőmérsékletű szikrát hozhat létre. Ettől könnyen meggyullad a gázfőző, a papír vagy a száraz gyújtós. Vészhelyzetben használd a sípot, és a szíj kibogozásával értékes, ejtőernyős zsinórból készült kötéldarabhoz juthatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cattaro OUTDOOR Óra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cattara Hodinky OUTDOOR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cattara Hodinky OUTDOOR.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ