AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

CEL-TEC Q1 Magnetic

Termékkatalógus
CEL-TEC Q1 Magnetic
4,0 6 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülhallgató, zárt, Bluetooth, IPx4 védettség, akár 6 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  CEL100xb2 Termékszám:  1711-025 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CEL-TEC Q1 Magnetic


Élvezd a szabadságot és a zenét  sportolás közben a CEL-TEC Q1 Magnetic fejhallgatóval. A fejhallgató fejlett CSR 8640 SUPER BASS chipsettel van felszerelve, amely nagyon gyors adatátvitelt tesz lehetővé. A hívások kezdeményezésekor értékelni fogod a beépített mikrofont. A fém fejhallgató az IPX4 védettségnek köszönhetően ellenáll a pornak és a víznek, a fejhallgató mágnesekkelvan felszerelve az egyszerű szállítás érdekében. A legjobb minőségű, és felesleges tömörítés nélküli hangok, az AptX támogatásnak köszönhetően jutnak el a füledig. A Bluetooth 4.1 technológiának köszönhetően a fejhallgató sokféle eszközhöz csatlakoztatható, így a fejhallgató használata sokoldalú.
 


A CEL-TEC Q1 Magnetic legfontosabb jellemzői

  • Elegáns fém szerkezet
  • Vezérlése a kábelen található gombokkal
  • Mágnesek az egyszerű szállítás érdekében 
  • IPX4 védettség - ellenáll a víznek és a pornak
  • AptX támogatás - minőségi hangok tömörítés nélkül
  • Bluetooth 4.1
  • CSR 8640 SUPER BASS fejlett chipset
  • Zajkioltó technológia
CEL-TEC Q1 Magnetic

Sluchátka s mikrofonem CEL-TEC Q1 Magnetic

Csúcsminőségű hangzás

A csúcsminőségű vezeték nélküli zenelejátszást a  CEL-TEC Q1 Magnetic mikrofon fejhallgató biztosítja. A kimagasló basszusok tökéletes élményt biztosítanak otthon és az útjaid során.  A zenehallgatáson kívül jó választás akkor is, ha telefonáláshoz akarod használni.  A vezetéken található gombok segítségével fogadhatod a hívásokat, beállíthatod a hangerőt, vagy válthatsza zeneszámok között. A  cVc Noise Cancellation technológiának köszönhetően tisztán fogod hallani a telefonáló hangját, mert csökkenti a körülötted lévő zajokat.  


Kényelmes CEL-TEC Q1 Magnetic fülhallgatók

A  CEL-TEC Q1 Magnetic kényelmes és stabil tartása nagyon fontos főleg sportolás közben. A vízálló kialakításának köszönhetően a fülhallgatót nem éri váratlanul sem az izzadság, sem az időjárás viszontagságai. A csomagolásban mindjárt  3 méretű füldugót találhatsz, így nem kell tartanod attól, hogy a a fülbevaló nem fog jól illeszkedni.  

Az egyszerű viselés érdekében mágnessel is fel vannak szerelve, így könnyen a nyakad köré helyezheted. Ezáltal, ha bármikor úgy döntesz, hogy már nem akarod tovább használni, nem kell a zsebedbe vagy a hátizsákodba tenned.  

Sluchátka s mikrofonem CEL-TEC Q1 Magnetic

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

A CEL-TEC vezeték nélküli fejhallgató mágneses rögzítése


Sluchátka s mikrofonem CEL-TEC Q1 Magnetic

A  CEL-TEC Q1 Magnetic fülhallgató akkumulátora elegendő energiát biztosít akár 8 órás telefonáláshoz is. microUSB kábellel töltheted, ami ma már nagyon népszerű. Egy és fél óra alatt a fülhallgatók teljesen fel vannak töltve.

A csomagolás tartalma:

1×  CEL-TEC Q1 Magnetic fülhallgató
1× USB kábel
3× Füldugók különböző méretben: kicsi, közepes, nagy
1× használati útmutató
1× védő tok


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CEL-TEC Q1 Magnetic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CEL-TEC Q1 Magnetic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CEL-TEC Q1 Magnetic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CEL-TEC Q1 Magnetic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CEL-TEC Q1 Magnetic.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ