AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

CHARCOAL fehérítő gél (2 x 30 gramm)

Termékkatalógus
CHARCOAL fehérítő gél (2 x 30 gramm)
Fogfehérítő - mindennapi használatra készült - 2 395 Ft/db
Kód:  ZUB419s

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CHARCOAL fehérítő gél (2 x 30 gramm)

Káprázatos fehér fogakra vágysz? Próbáld ki a CHARCOAL fogfehérítő port. Ez a rendkívüli, por alakban kapható fekete szén tartalommal rendelkező készítmény nem csak tökéletesen fehéríti és tisztítja a fogak felületét, hanem eltávolítja a lerakódásokat is, továbbá erősíti a fogzománcot, és "méregteleníti" a szájüreget. Ezenkívül hatékonyan harcol a sárga fogszín ellen, amelyet a kávé, tea, dohányzás vagy kóla fogyasztása okoz. A fogpor jó minőségű és 100% -ban természetes alapanyagokból készül, és alkalmas mindennapos használatra. A fehérítés és fogtisztítás eredménye már az első használat után láthatóvá válik. A csomag két tégely port tartalmaz.

A CHARCOAL fehérítő por legfontosabb jellemzői

  • Javítja és tisztítja a fogak felületét
  • Eltávolítja a lerakódásokat és erősíti a zománcot
  • A CHARCOAL fehérítő por "méregtelenítést" biztosít a szájüregben
  • Hatékonyan távolítja el a sárga színt
  • A por mindennapos használatra is alkalmas
  • Kiváló minőségű és 100% -ban természetes alapanyagokból készült
  • Ez a jutányos csomag két dobozt fehérítő port tartalmaz

CHARCOAL fogfehérítő fogaid szépségéért

Fogaid megérdemlik azt a gondoskodást, amit a CHARCOAL fogfehérítő kínál. Legnagyobb előnye, hogy kizárólag természetes nyersanyagokból készült. Egy másik nagyszerű tulajdonsága az alacsony RDA (65-es érték), ami azt jelenti, hogy nem károsítja a fogzománcot. Nagyon könnyű vele fogat mosni, gyerekeknek is alkalmas, állatokon nem tesztelték, és 100%-ban helyettesítheti a fogkrémet.

Használat:
A CHARCOAL fogfehérítő használatakor javasoljuk egy másik fogkefe használatát. A fehérítő por fekete lesz, ahogy a fogak fehérednek, így beszínezheti a fogkefét. Nedves fogkefére vigyél fel kis mennyiségű fehérítő port, és 1-2 percig óvatosan tisztítsd a fogaidat. Ezután alaposan öblítsd ki a szád vízzel. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy legalább naponta egyszer használd.

Összetétel:
Aktív szén, Sodium Sulfate, Calcium Carbonate, Citric Acid, Allantoin


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CHARCOAL fehérítő gél (2 x 30 gramm) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CHARCOAL bělící pudr 2 × 30 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CHARCOAL bieliaci púder 2× 30 g.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ