Shop roku Akvizice ApF HU

CipherLab CCD-1000 USB-HID világos

Termékkatalógus
CipherLab CCD-1000 USB-HID világos
Vonalkódolvasó - CCD, USB-HID
Kód:  QT500v1 Termékszám:  A1000RSC00073

CipherLab CCD-1000 USB-HID világos

Kiváló teljesítmény / ár arány és hiba nélküli vonalkódolvasás. A kifinomult kialakítás, kis tömeg és valódi funkcionalitás kombinációja teszi a készüléket az Ön tökéletes kisegítőjévé. Az olvasó, amelyet kezéből egykönnyen többé nem ad ki. Kiváltképp praktikus a kiváló CCD érzékelőnek és a 2048 pixelszámú felbontásnak köszönhetően. A készülék hiba nélküli leolvasást végez ferde pozíció illetve forgatás esetén is.

Legfontosabb jellemzők

  • Mutatós design
  • 16 bites CPU-val felszerelve
  • Minden szabványkövetelménynek eleget tesz
  • Kis tömeg és ergonomikus kialakítás
  • Adatok szerkesztésének lehetősége

Tartós szerkezet

Ezen kézi vonalkódolvasó lehetővé teszi az adatok formátumának programozását. Így a készülék használható különféle platform rendszerekkel. A CCD érzékelő ára a kiváló minőség ellenére rendkívül elfogadható. A leolvasóval csatlakozó kábel a készülék felső részén lett elhelyezve, amelynek köszönhetően megelőzhető a kábelre nehezedő nyomás kialakulása. A PVC gumiburkolat és annak mély beültetése védelmet nyújt a CCD diódákat védő üveg számára. Bizonyára meglepetésként éri Önt a leolvasó tartós konstrukciója. Kiváló előnnyel szolgál az indítógomb elhelyezése középen, mely megoldás a leolvasásnál kényelmi faktorként mutatkozik meg. A felhasználók számára bizonyára örömmel szolgálnak a programozható funkciók, például jelzőhang erőssége, leolvasó üzemmód, negatív kód leolvasásának lehetősége és nem utolsó sorban a redundancia.
 

Műszaki adatok:

Fényforrás:
Piros LED 660 nm

Érzékelő:
Típus: CCD tömb
Képpontok száma: 2048

Olvasási sebesség:
Akár 100 kód másodpercenként

Szkennelési szélesség:
67 mm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CipherLab CCD-1000 USB-HID világos
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CipherLab CCD-1000 USB-HID, světlá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CipherLab CCD-1000 USB-HID, svetlá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CipherLab CCD-1000 USB-HID, hell. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CipherLab CCD-1000 USB-HID, hell.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ