AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Circadia Contactless Sleep Tracket szürke

Termékkatalógus
Circadia Contactless Sleep Tracket szürke
Alvásfigyelő - vezeték nélküli, rögzíti a pulzusszámot és a mozgást, a kapcsolat WiFi-n keresztül
Kód:  CIRsle002

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Circadia Contactless Sleep Tracket szürke

A Circadia forradalmian új projektje, amely nagy érdeklődést keltett a rajongók körében a tömegfinanszírozási kampányban. Most megvásárolhatod a saját, mesterséges intelligenciával ellátott Circadia Contactless Sleep Tracker alvásfigyelőt szürke színben. Az alvásfigyelő az érzékelőjéből elektromágneses impulzusokat bocsát ki, tested alapos elemzésével szerzik be az információkat . Ez a módszer FCC tanúsítvánnyal rendelkezik, és nagyon biztonságos. A mesterséges intelligencia használata támogatja a személyre szabott alvásjavító program létrehozását, amely segít a napirended módosításában. Változtasd meg az alvási szokásaidat, javíts az életminőségeden. A javulás öt-tizennégy nap rendszeres használat után jön el.

A Contactless Sleep Tracker Basic szett fő jellemzői

  • Szürke, vezeték nélküli berendezés az alvás megfigyelésére
  • Az alvásfigyelő figyeli a tested tevékenységét, és javítja az alvást
  • A begyűjtött adatok pontossága 98%-os
  • Mesterséges intelligenciát használ a személyre szabott alvásjavító program összeállításához
  • Energiatakarékos, vezeték nélküli adatátvitel Bluetooth Low Energy technológiával
  • WiFi-n keresztüli csatlakozás az alkalmazásokhoz
  • Androidos és iOS-os mobil alkalmazások

Folyamatos nyomon követés

A Circadia Contactless Sleep Tracker figyeli a pulzusszámot, a légzést, a mellkas és a végtagok mozgását, valamint az alvás fázisait. További funkciói közé tartozik a szobahőmérséklet mérése és környező világ érzékelése. Minden adatot és beállítást az alvás megfigyelésére elmenthetsz és módosíthatsz a mobil vagy az asztali alkalmazásban, amely kompatibilis a Windows és Mac platformokkal, valamint Androidos és iOS-os mobiltelefonokkal is működik.

Több felhasználónak egyszerre

A Contactless Sleep Tracker képes egyszerre több embert is megfigyelni egy szobában. A rögzített adatok lehető legnagyobb pontosságának biztosítása érdekében helyezd a készüléket a lehető legközelebb magadhoz - például az éjjeliszekrényre. Az alvásfigyelő tartománya 30°, és bármilyen szilárd felületre el helyezheted. Ha szeretnéd, akkor kikapcsolhatod a több ember egyidejű megfigyelését.

A Circadia csapat

A korszerű alvásfigyelő termékek mögött a Circadia cég áll - a londoni Imperial College, az Oxfordi Egyetem és a Harvard Medical School tervezőinek, mérnökeinek és alvásszakértőinek csapata, aki úgy döntöttek, hogy segítenek az embereknek jobban aludni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Circadia Contactless Sleep Tracket szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Circadia Contactless Sleep Tracket Šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Circadia Contactless Sleep Tracket Šedý.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ