AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

CLARINS Double Serum & Extra-Firming Set 80 ml

Termékkatalógus
CLARINS Double Serum & Extra-Firming Set 80 ml
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Double Serum 50 ml, Extra Firming Energy 15 ml, Extra Firming Nuit TP 15 ml - 45 112,50 Ft/100 ml
Kód:  KSDS1966 Termékszám:  3666057114236

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CLARINS Double Serum & Extra-Firming Set 80 ml

Az egyedülálló CLARINS Double Serum & Extra-Firming Set segít megfiatalítani bőrödet. A készlet tartalmaz egy gazdag összetételű bőrszérumot, egy feszesítő és energetizáló nappali krémet és egy ránctalanító éjszakai krémet. A CLARINS Double Serum az intenzív fiatalításért hialuronsavat tartalmaz, amely mélyen hidratálja a bőrt. A szérum emellett csökkenti a ráncokat, újjáéleszti és kisimítja a bőrt, elősegíti a feszességet, összehúzza a pórusokat. A CLARINS Extra-Firming Energy Day Cream természetes kivonatokkal teli, csodálatosan élénkítő hatású. A CLARINS Extra-Firming Nuit éjszakai krém hatékony hidratálást, feszesítést és táplálást biztosít bőrödnek az éjszaka folyamán. A luxus szetthez egy elegáns, cipzáras kozmetikai táska is tartozik.

A CLARINS Double Serum & Extra-Firming Set legfontosabb jellemzői

  • A luxus bőrfiatalító készlet szérumot, nappali és éjszakai krémet tartalmaz
  • A CLARINS Double Serum intenzív fiatalító kezelést biztosít
  • 20 növényi kivonat jótékony hatásaival
  • Hialuronsav a tökéletes mélyhidratálásért
  • Csökkenti a ráncokat, kisimítja, finomítja a pórusokat, elősegíti a feszességet és a bőr természetes megújulását
  • CLARINS Extra-Firming Energy nappali krém fényesítő és feszesítő hatással
  • Négy gyöngyházfényű pigment tükrözi a fényt és ragyogóvá teszi a bőrt
  • Friss, energizáló illat
  • CLARINS Extra-Firming Nuit Éjszakai krém az elveszett rugalmasság helyreállítására
  • Revitalizálja, regenerálja és megemeli a bőrt
  • Mindkét krém hatékony növényi kivonatok sokaságát tartalmazza
  • Piros cipzáras piperetáskát tartalmaz

CLARINS Double Serum intenzív öregedésgátló szérum

Ennek az egyedülálló szérumnak a gazdag formulája intenzív fiatalító kezelést tesz lehetővé a növényi kivonatok jótékony hatásaival, amelyek hatékonyan stimulálják a bőr természetes funkcióit. A CLARINS Double Serum bőrgyógyászatilag tesztelt, és minden bőrtípusra alkalmas. Segít kisimítani a finom ráncokat, és elősegíti a bőr természetes megújulását.

Feszesítő és ragyogást kölcsönző nappali krém CLARINS Extra-Firming Energy

Egy minőségi nappali krém, amely feszesíti, szépíti és ragyogóvá teszi a fáradt bőrt. A CLARINS Extra-Firming Energy világosító Glow Plus Complex-szel és Anti-Pollution Complex-szel gazdagított, hogy védelmet nyújtson a környezet negatív hatásai ellen. Szó szerint tele van természetes kivonatokkal, többek között a goji, az acerola, a védő almafa, a fényesítő sárgabarackolaj és sok más energetizáló kivonattal. Négy gyöngyházfényű pigment tükrözi a fényt és ragyogtatja a bőrt. A CLARINS Extra-Firming Energy nappali krém friss és energizáló illatával is gyönyörködtet.

CLARINS Extra-Firming Nuit Éjszakai krém a bőr rugalmasságának helyreállítására

Egy minőségi ránctalanító éjszakai krém az éjszakai ápolás során visszaadja fáradt bőrnek az elveszített rugalmasságot és hidratáltságot. A CLARINS Extra-Firming Nuit csökkenti az öregedés jeleit és kisimítja a ráncokat. Természetes kivonatokkal gazdagított, többek között sivatagi datolyapálmával a tónus kiegyenlítésére, zabbal a bőr puhítására, acerolával és feszesítő sárga kenguruval. Éjszakai krém a bőr revitalizálásáért, regenerálásáért és felhúzásáért.

Az intenzív szérum hatóanyagai:hialuronsav, bojtorján- és hibiszkuszgyökér, katafray kéreg - a tökéletes hidratáltságért
Bio zöld banán kivonat, citromfű - regeneráció és a kollagénképződés támogatása
Bio kivi, perilla és makadámiadió kivonat - a bőr táplálására, energia és ragyogás biztosítására
Zöld tea levél kivonat és pisztáciafa kivonat - a bőr védelmére a káros külső hatásoktól
Tengeri fenyőkéreg-kivonat, bio csipkebogyóolaj és árnika - a bőr oxigénellátása lrdekében

Hogyan kell használni az intenzív szérumot:
Pumpálj a szérumból a tenyeredbe, keverd össze, és vidd fel az arcodra és a nyakadra minden reggel és este. Ezután folytasd a nappali krém, majd este az esti krém felvitelével.

Hogyan kell használni a nappali krémet:
Minden reggel alkalmazd. Melegítsd fel a szükséges mennyiségű krémet a kezedben, és gyengéden masszírozd be a bőrödbe. A tenyereddel nyomd a krémet az arcodra.

Hogyan kell használni az éjszakai krémet:
Először alaposan tisztítsd meg a bőröd. Melegíts fel egy kis mennyiségű krémet a tenyeredben, és vidd fel az ardodra, az arc közepétől kezdve.

A csomag tartalma:
CLARINS Double Serum 50 ml
CLARINS Extra-feszesítő energia nappali krém 15 ml
CLARINS Extra-Firming Nuit éjszakai krém 15 ml
Cipzáras piperetáska

Összetétel

Szérum:
AQUA/WATER/EAU. CETEARYL IZONONANOÁT. GLYCERIN. ISONONYL ISONONANOATE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. PENTYLENE GLYCOL. PPG-3 MIRISZTIL-ÉTER. ETILÉN/PROPILÉN/STIRÉN KOPOLIMER. DIPSACUS SYLVESTRIS KIVONAT. BUTYLENE GLYCOL. PARFUM/FRAGRANCE. FENOXIETANOL. PROPANEDIOL. TROMETHAMINE. SILYBUM MARIANUM MAGOLAJ. CARBOMER. TOCOPHERYL ACETATE. ESCIN. CHENOPODIUM QUINOA MAG KIVONAT. ETIL-HEXIL-GLICERIN. SQUALANE. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT. THEOBROMA CACAO (KAKAÓ) KIVONAT. BUTILÉN/ETILÉN/STIRÉN KOPOLIMER. LEONTOPODIUM ALPINUM KIVONAT. XANTHAN GUM. PERSEA GRATISSIMA (AVOKÁDÓ) OLAJ SZAPPANOSÍTHATATLAN. CARAMEL. CURCUMA LONGA (KURKUMA) GYÖKÉRKIVONAT. SZALICIL-FITOSZFINGOZIN. MUSA SAPIENTUM (BANÁN) GYÜMÖLCSKIVONAT. SALICORNIA HERBACEA KIVONAT. ACTINIDIA CHINENSIS (KIVI) GYÜMÖLCSKIVONAT. KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT. SODIUM BENZOATE. CITRIC ACID. MYROTHAMNUS FLABELLIFOLIA LEVÉL/TÖRZS KIVONAT. DISODIUM EDTA. TOCOPHEROL. LYCIUM BARBARUM GYÜMÖLCSKIVONAT. MALTODEXTRIN. ORTHOSIPHON STAMINEUS KIVONAT. HEDYCHIUM CORONARIUM GYÖKÉRKIVONAT. MANGIFERA INDICA (MANGÓ) LEVÉLKIVONAT. KÁLIUM-SZORBÁT. PENTAERITRITIL-TETRA-DI-T-BUTIL-HIDROXI-HIDROCINNAMÁT. JANIA RUBENS KIVONAT. ASZKORBINSAV. NÁTRIUM-CITRÁT. ENGELHARDTIA CHRYSOLEPIS LEAF EXTRACT. CI 14700/RED 4. CALLICARPA JAPONICA GYÜMÖLCSKIVONAT [V2925A].

Nappali krém:
AQUA/WATER/EAU. GLYCERIN. PRUNUS ARMENIACA (SÁRGABARACK) MAGOLAJ. DIMETHICONE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. CI 77891/TITÁNDIOXID. FENILTRIMETIKON. PENTAERITRITIL-TETRAETILHEXANOÁT. AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. SZINTETIKUS FLUORFLOGOPIT. PENTAERITRITIL-DISZTEARÁT. PENTYLENE GLYCOL. POLIGLICERIL-10 MIRISZTÁT. POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6. PARFUM/FRAGRANCE. BUTYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE. ANIGOZANTHOS FLAVIDUS KIVONAT. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT. DISODIUM EDTA. TOCOPHERYL ACETATE. CITRIC ACID. SODIUM HYALURONATE. DIMETHICONOL. BETAINE. SORBITOL. CAPSICUM ANNUUM GYÜMÖLCSKIVONAT. TIN OXIDE. T-BUTYL ALCOHOL. MARRUBIUM VULGARE EXTRACT. LYCIUM BARBARUM GYÜMÖLCSKIVONAT. KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT. BALANITES ROXBURGHII SEED OIL. MITRACARPUS SCABER KIVONAT. MALPIGHIA EMARGINATA (ACEROLA) MAGKIVONAT. PHENETHYL ALCOHOL. CI 14700/RED 4. FURCELLARIA LUMBRICALIS KIVONAT. HELIANTHUS ANNUUS (NAPRAFORGÓ) MAGOLAJ. KÁLIUM-SZORBÁT. TOCOPHEROL. LAPSANA COMMUNIS VIRÁG/LEVÉL/TÖRZS KIVONAT. MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN. ROSMARINUS OFFICINALIS (ROZMARING) LEVÉLKIVONAT [V3769A].

Éjszakai krém:
AQUA/WATER/EAU. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CETEARYL IZONONANOÁT. GLYCERIN. DIKAPRIL-KARBONÁT. CETEARYL ALCOHOL. HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES. 1,2-HEXANEDIOL. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. GLICERIN-SZTEARÁT. PEG-100-SZTEARÁT. HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. CETEARYL GLUCOSIDE. GLICERIL-KAPRILÁT. PARFUM/FRAGRANCE. ANIGOZANTHOS FLAVIDUS KIVONAT. DISODIUM EDTA. ETIL-HEXIL-GLICERIN. TOCOPHERYL ACETATE. BUTYLENE GLYCOL. BETAINE. SORBITOL. TROMETHAMINE. MARRUBIUM VULGARE EXTRACT. KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT. BALANITES ROXBURGHII SEED OIL. MITRACARPUS SCABER KIVONAT. SODIUM BENZOATE. CITRIC ACID. HIDRATÁLT SZILÍCIUM-DIOXID. PHENETHYL ALCOHOL. FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT. KÁLIUM-SZORBÁT. LAPSANA COMMUNIS VIRÁG/LEVÉL/TÖRZS KIVONAT. MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN [V3104B]

Paraméterek

Űrtartalom
80 ml Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Testápoló krém, Szérum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
80 ml Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Testápoló krém, Szérum Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLARINS Double Serum & Extra-Firming Set 80 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Double Serum & Extra-Firming Set 80 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLARINS Double Serum & Extra-Firming Set 80 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ