Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Cluedo - Ki a hazug? társasjáték - HU változat

Termékkatalógus
Cluedo - Ki a hazug? társasjáték - HU változat
Társasjáték - stratégiai játék, 2 - 6 játékos számára, játék hossza 30 perc magyar nyelvű, ajánlott 8 éves kortól
Kód:  HRAbz02679 Termékszám:  5010993721993 Gyártó honlapja:
Cluedo - Ki a hazug? társasjáték - HU változat Megszűnt

Cluedo - Ki a hazug? társasjáték - HU változat

A Cluedo társasjáték, amelyben egy gyilkos nyomára próbálsz rábukkanni, továbbfejlesztették, és mostantól játszható a Ki a hazug? változatban méghozzá magyar nyelven. Az ügyben hat gyanúsított, egy gyilkos, a gyilkos fegyver és maga a helyszín szerepel. Ha bízol a nyomozói képességeidben, a Hasbro Cluedo - Ki a hazug?  játékával megbízhatóan tesztelheted rátermettségedet. Próbáld meg kitalálni, hogyan és mikor történt a gyilkosság. Az új funkciók közé tartozik a "hazug" gomb, amellyel megjelölhetsz egy olyan játékost, akinek a megbízhatóságában kételkedsz, valamint egy pakli "hazugság" kártya, amely a hazugsághoz vezet. Képes leszel-e leleplezni ellenfeleid cselszövéseit, vagy sikerül mindenkit annyira átverni, hogy te kerülj ki győztesként? Ez az egyedülálló társasjáték sok izgalmas és vidám pillanatot nyújt 2-6 játékos számára 8 éves kortól.


A Cluedo - Ki a hazug? HU társasjáték főbb jellemzői

  • A Hasbro népszerű Cluedo nyomozós társasjátéka a Ki a hazug? továbbfejlesztett változatában
  • Ebben az izgalmas játékban az egész családdal vagy egy baráti társasággal, próbáljátok megtalálni a gyilkosság elkövetőjét
  • A játék során hat gyanúsított van, egy gyilkos, egy fegyver és egy gyilkossági helyszín
  • Csak a megfelelő kérdések feltevése vezet a megoldáshoz
  • Ideális társasjáték a logikus gondolkodás gyakorlásához
  • A Cluedo - Ki a hazug? változata extra kártyákkal és új opciókkal rendelkezik
  • A játékban hazudhatsz vagy leleplezheted a hazugot
  • A gomb 2 AAA elemet igényel (nem tartozék)
  • A játék közepesen gyors tempójú (egy játék körülbelül 45-60 percig tart).
  • A Cluedo - Ki a hazug? 8 éves kortól alkalmas gyermekek számára




Lopakodj az igazság irányába, és fedd fel a többi hazugot a Cluedo - Ki a hazug? társasjátékkal

Nem szabad hazudni, ezt már fiatal korunktól kezdve belénk sulykolják. Élvezzük hát legalább ezt a kis hóbortot a Hasbro Cluedóban, egy olyan játékban, amely nem csak megengedi, de meg is követeli a hazudozást! Dr. Blacket megölték, és neked kell használnod a nyomozói képességeidet, hogy kiderítsd, ki a tettes. De hogy megtaláld az igazságot, néha hazudnod kell. A kulcs az, hogy ne hívd fel magadra a figyelmet, győzz meg másokat arról, hogy igazat mondasz, és ne bukj le a "hazug" gomb megnyomásával. Akár tetten értek, akár ellenfeled hibázott, az egyikbizonyítékkártya fel fog kerülni, és az egész csoport egy lépéssel közelebb kerül az ügy megoldásához. És ha már majdnem biztos vagy abban, hogy melyik személyt tartod a gyilkosnak, vess egy lopakodó pillantást az ügyirat borítékjában lévő kártyákra, hogy megerősítsd vagy megcáfold a gyanúdat. Az nyer, aki helyesen vádolja meg az igazi gyilkost!



A Cluedo - Ki a hazug? kihívást jelent a logikus gondolkodásra

Koncentrálj, és derítsd ki, hogy ki, mivel és hol gyilkolt. A többi játékoshoz intézett kérdések segítségével próbáljátok meg kideríteni, hogy a három kártya közül melyik van elrejtve a Cluedo táblán. Minden fordulóban három kérdést lehet feltenni. Egy ceruza áll majd a rendelkezésedre, és ha leírod a kérdéseidre adott válaszokat, sokkal könnyebb lesz megtalálni a gyilkost. Ne felejtsd el megnézni a Cluedo - Ki a hazug? kiegészítőt. Valaki hazudik. Fedd fel őt a kihallgatószobában. Vagy te vagy az? Használd a "hazugság" kártyapaklidat a sikeres blöfföléshez.

Keresd meg a gyilkost, és derítsd ki, ki hazudik

Játszd az izgalmas Cluedo kiadású Ki a hazug? társasjátékot minimum 2 játékossal. Meghívhatod az egész családot vagy egy baráti társaságot is, mert több ember természetesen sokkal szórakoztatóbb, és egyszerre akár 6, 8 évnél idősebb ember is játszhat vele. Ez a Cluedo Ki a hazug? társasjáték a Hasbro-tól teljesen magyar nyelvű. A "hazug" gomb működéséhez 2 db 1,5V-os AAA elemre van szükség (nem része a tartozék).

A Cluedo Ki a hazug? társasjáték magyar változatának tartalma

  • Játéktábla
  • 6 műanyag figura
  • 6 fegyver figura
  • 21 bizonyítékkártya
  • 12 vizsgálati kártya
  • 6 referencia kártya
  • Kocka
  • Táblázatok írásra
  • Ügyirat boríték
  • Hazug gomb
  • Utasítások a játékhoz



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ