Cobi 6021 Kalózok Kalóz fregatt

Termékkatalógus
Cobi 6021 Kalózok Kalóz fregatt
Építőjáték - 700 építőelem és 4 figura, valamint egy cápa, a modell méretei: 74 × 49 cm, néhány építőelem világít a sötétben
Kód:  HRAif8726 Termékszám:  5902251060213 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cobi 6021 Kalózok Kalóz fregatt

Szeretnél a gyerekeiddel együtt játszva építeni? Próbáld ki a Cobi építőkészletet. Ez a pompás kalóz fregatt lenyűgözi a kalandos természetűeket. Az elkészült modellen bizonyára tetszenek majd a tökéletes részletek. Orrdísze egy sárkány sziluettje, vitorláján kalóz jelkép látható. A fregatt ágyúkkal van felszerelve. A készlet 4 kalózfigurát és egy cápát is tartalmaz. A kalóz fregattnak működő kerekei vannak, így csúszásmentes felületen is mozgatható. A modellt könnyen összeépíthetik már a kisiskolások is, de biztosan nem lesz unalmas az apukák számára sem. A kész építmény, nagy méreteinek köszönhetően, színvonalas modellként is kezelhető.

A Cobi - Kalóz fregatt építőkészlet legfontosabb jellemzői  

  • Cobi építőkészlet - kalóz fregatt modell
  • A csomagban 4 figura és egy cápa is található
  • Sárkány sziluett, kalóz jelkép, működő kerekek
  • Csúszásmentes felületen mozgatható
  • Kisiskolások számára ajánlott

Hogyan építsd össze a Cobi készletet

A Cobi építőkészlet elemei pontos kidolgozásúak és könnyen összeilleszthetők. Kombinálhatod őket a többi Cobi készlettel és más gyártók készleteivel is. Az összeépített modellen biztosan értékeled majd a mozgatható alkatrészeket. A készlet összeépítés után játékként használható. 

Méretei:
A modell méretei: 74 × 49 cm
A doboz (csomag) méretei: 58 × 34 × 8 cm
A csomag tömege: 1790 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cobi 6021 Kalózok Kalóz fregatt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi 6021 Piráti Pirátská fregata. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cobi 6021 Piráti Pirátska fregata. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi 6021 Pirates Piratenfregatte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi 6021 Pirates Piratenfregatte.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ