Little Live Pets 6 kék madárka

Termékkatalógus
Little Live Pets 6 kék madárka
Interaktív játék - élethű madárka, minél többet simogatod őt, annál jobban csicsereg, ha megnyomod a pocakját, feljátssza az általad elmondott mondatot, és elismétli azt, két madárka egyszerre csiripel, 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif1921e Termékszám:  ASRT630996283509 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Little Live Pets 6 kék madárka

Csodaszép interaktív játék a fiúk és a lányok részére egyaránt. Élethű madárka a Little Live Pets 6. szériájából. Reagál az érintésre, autentikus madárhangokat ad ki, és pocakja megnyomása után képes egész mondatokat elismételni. 30 új madárdalt tud, továbbá, ha találkozik egy másik Little Live Pets madárkával, ketten együtt vidáman csiripelnek - az egyik elkezdi, majd a másik azonnal csatlakozik hozzá, s így egymást kiegészítve dalolnak. A játékhoz iPhone-ra, iPad-re és Androidra letölthető ingyenes alkalmazás is tartozik, amelynek révén a gyerekek kipróbálhatják, mivel is jár gondját viselni egy igazi állatkának. Ezért a Little Live Pets madárka remekül helyettesítheti a valódi, élő házi kedvenceket. A játék 2 db AAA típusú elemmel működik, és rendkívül egyszerűen vezérelhető.

Élethű házi kedvenc

  • Interaktív játék - madárka
  • A Little Live Pets VI. szériájából
  • Simogatásra csicsereg, pocakja megnyomása után visszamondja a szavakat és mondatokat
  • A népszerű Little Live Pets madárkák új vonala a 6. szériából
  • Ingyenesen letölthető alkalmazás iPhone-ra, iPad-re és Androidra
  • vidám design

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Játék magassága
11 cm Kész!

Játék magassága

Játék magassága
11 cm Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Little Live Pets 6 kék madárka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Little Live Pets Ptáček 6 modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Little Live Pets Vtáčik 6 modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Little Live Pets Vögelchen 6 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Little Live Pets Vögelchen 6 blau.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ