Akvizice ApF HU Shop roku

CONCEPT VP5131 SERIOUS Parquet 850 W

Termékkatalógus
CONCEPT VP5131 SERIOUS Parquet 850 W
4,4 41 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, tisztítás módja száraz tisztítás, HEPA szűrő és HEPA H13 szűrő, 850 W teljesítmény, zajszint 80 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 2 l, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, puhított kerekek, mérete 37,7 × 25,7 × 25,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,3 kg, fehér és fekete kivitel
Kód:  CONBV260 Termékszám:  VP5131

CONCEPT VP5131 SERIOUS Parquet 850 W

A Concept VP5131 SERIOUS Parquet tökéletesen alkalmas az egész lakás tisztítására, és a legkülönfélébb felületekkel is gond nélkül megbirkózik - mindig elsőként. A porszívó zsák nélküli rendszere kényelmes és higiénikus porszívózást biztosít, így a tartály ürítésekor nem érintkezel szennyeződéssel. Akiváló minőségű HEPA 13 szűrőnek köszönhetően a porszívó allergiás illetve asztmás családok számára is alkalmas. Minden típusú padlón használható, a szőnyegeket is beleértve. A  Concept VP5131 SERIOUS Parquet porszívó előnyei a csendes üzemmód, az ECO-motor és 9 m-es hatótávolság. A motor elegendő teljesítményt nyújt az egész háztartás tisztításához, és környezetbarát is.

EXTRA teljesítmény

Minden típusú padlóhoz

Működési sugár 9 m


Concept VP5131 SERIOUS Parquet porzsák nélküli porszívó legfontosabb jellemzői

  • Nagyon gazdaságos porszívó nagy teljesítménnyel
  • Kompakt forma és alacsony tömeg
  • A porszívó modern fekete kialakítású
  • A 9 m-es hatósugár lehetővé teszi, hogy igazán nagy tereket porszívózz anélkül, hogy a csatlakozót ki kellene cserélned
  • Környezetbarát ECO motorral
  • A ciklonporszívóknak nincs szükségük porzsákokra
  • A mosható HEPA 13 szűrő még a legfinomabb porszemcséket is megfogja
  • 2 literes gyűjtőedény
  • Multifunkcionális ECO padló szívófej
  • Résszívófej a nehezen hozzáférhető területek tisztításához
  • Praktikus parketta szívófej


    Nagyon gazdaságos Concept VP5131 SERIOUS Parquet porszívó nagy teljesítménnyel

    Concept VP5131 SERIOUS Parquet porzsák nélküli porszívó modern megjelenésével és nagy szívóteljesítményével biztosan elnyeri tetszésed. A porszívó energiatakarékos, ezért nem fogyaszt túl sok energiát. A porszívó előnye a 850 W-os ECO motor.  A 9 m-es hatósugár lehetővé teszi, hogyigazán nagy területeket porszívózz anélkül, hogy a csatlakozóaljzatot kellene cserélned, így ideális nagyobb helyiségek és lakások számára. A Concept VP5131 SERIOUS Parquet alkalmas minden típusú padlóra, beleértve a szőnyegeket is. 2 literes gyűjtőedény áll rendelkezésre. 


    Concept VP5131 SERIOUS Parquet ciklonos vákuumrendszerrel

    A hatékony 850 W-os ECO motor elegendő energiát kínál az egész háztartás tisztításához, ugyanakkor környezetbarát is. A ciklonrendszer a porszívózott levegő forgása során a szennyeződésre ható centrifugális erőből és az azt követő centrifugálásból áll, így a szennyeződés a gyűjtőtartályba kerül.A ciklon porszívóknak nincs szükségük porzsákra, és állandó teljesítményt biztosítanak. A porszívózás során nem kavarodik fel a por, így a Concept VP5131 SERIOUS Parquet allergiások és asztmások számára is alkalmas. A mosható HEPA 13 szűrő a legfinomabb porszemcséket is felfogja. 


    Multifunkcionális ECO padlószívófej

    A porzsák nélküli Concept VP5131 SERIOUS Parquet porszívó csomagjában egy univerzális padlószívófej található, amely erős motorral kombinálva teljes kényelmet és maximális teljesítményt biztosít. A szivacs ideális szőnyegekhez, szőnyegekhez,futókhoz vagy kárpitozott bútorokhoz. Abban az esetben, ha kemény padlót kell porszívózni, egyszerűen állítsd át a csappantyút, és a sörték kihúzásával a porszívó készen áll a tisztításra.


    Concept VP5131 SERIOUS parketta parketta szívófejjel

    Ha otthonodban parketta vagy kemény padló van, akkor a parkettatisztítót praktikusnak fogod találni. A szivacsot úgy tervezték, hogy kíméletes tisztítást biztosítson. A szívófej használata során az eszköz nem karcolja vagy károsítja a padlót.

    Praktikus résfúvóka a nehezen hozzáférhető területek tisztításához

    A Concept VP5131 SERIOUS Parquet porzsák nélküli porszívó tartozékai közé tartozik egy résszívófej, amely a nehezen hozzáférhető helyek, például a radiátorok vagy a matracok közötti terek tisztítására szolgál. A portörlőkefét csatlakoztatva óvatosan eltávolíthatod a port a bútorokról vagy a billentyűzetről.

    A Concept VP5131 SERIOUS Parquet porzsák nélküli porszívó tartalma:

    • ECO szívófej
    • Parketta szívófej
    • Résszívófej porkefével

    Paraméterek

    Rendeltetés
    Állatszőrhöz Kész!
    Porszívócső anyaga
    Fém Kész!
    Kábel hosszúsága
    6 m Kész!
    Hatósugár
    9 m Kész!

    Tulajdonságok

    Porszívócső anyaga
    Fém Kész!
    Kábel hosszúsága
    6 m Kész!
    Hatósugár
    9 m Kész!

    Felület típusa

    Felület típusa
    Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Úszó padló Kész!

    Tápellátás

    Tápellátás típusa
    Vezetékes Kész!

    Porszívó típus

    Felszereltség, tartozékok

    Szívófej
    ECO, Parkettára, Résszívó Kész!

    Szűrők

    Szűrő típusa
    HEPA szűrő, HEPA H13 szűrő Kész!

    Teljesítmény

    Teljesítmény
    850 W Kész!

    Zaj

    Zajszint
    80 dB Kész!

    Tartály

    Űrtartalom
    2 l Kész!

    Méret & súly

    Szélesség
    25,7 cm Kész!
    Magasság
    37,7 cm Kész!
    Mélység
    25,7 cm Kész!
    Tömeg
    6,3 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fehér, Fekete Kész!
    Több paraméter

    A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

    Megjegyzés:
    » Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
    » Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

    Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: CONCEPT VP5131 SERIOUS Parquet 850 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VP5131 SERIOUS Parquet 850 W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT VP5131 SERIOUS Parquet 850 W.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ