Concept VP6020 ICONIC Smart 21,6 V

Termékkatalógus
Concept VP6020 ICONIC Smart 21,6 V
3,6 34 értékelés
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak és állatszőrhöz, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 30 perc, töltési idő 4 óra, HEPA szűrő, gyűjtőtartály űrtartalma 0,5 l, vezérlés a készüléken, gégecsővel, mérete 110 × 22,7 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,4 kg, fekete, szürke és zöld kivitel
Kód:  CONTV239 Termékszám:  VP6020

Concept VP6020 ICONIC Smart 21,6 V

Concept VP6020 ICONIC Smart praktikus és könnyű segédeszköz az egész lakás vagy ház takarításához. A 2 az 1-ben funkcióval akár rúdporszívóként, akár kézi porszívóként is használhatod, ez utóbbi megkönnyíti az autó belsejében található szennyeződések elérését. A kiváló minőségű Li-Ion akkumulátornak köszönhetően a Concept VP6020 ICONIC Smart porszívó akár 30 percig is képes tisztítani egyetlen töltéssel. A ciklon porszívózást nagy teljesítmény és higiénikus tisztítás jellemzi. AConcept porszívó egy padlószívófejet is tartalmaz,amelyet a bármely típusú szőnyeg tisztításához használhatsz. A kiváló minőségű LED-fények biztosítják a nehezen hozzáférhető területek kényelmes tisztítását.

2 az 1-ben

BLDC motor

3 teljesítmény üzemmód


A fekete és sárga Concept VP6020 ICONIC Smart 2 az 1-ben rúdporszívó legfontosabb jellemzői 

  • Töltésenként legfeljebb 30 perc tisztítás
  • A porszívó előnye a nagy teljesítmény
  • Elegáns megjelenés fekete és sárga színben
  • A porszívó nagy teljesítményű és kiváló minőségű BLDC motorral rendelkezik
  • 3 speciális üzemmód - Alacsony, AutoBoost és Magas
  • Levehető kézi porszívóval is rendelkezik
  • Nagy szívóerejű ciklon porszívózás
  • A szennyeződések közvetlenül a gyűjtőtartályba kerülnek
  • Kiváló minőségű LED-es lámpák a könnyű tisztítás érdekében
  • A Concept VP6020 ICONIC Smart porszívó 3-4 óra alatt töltődik fel

Concept VP6020 ICONIC Smart rúdporszívó

Concept VP6020 ICONIC Smart rúdporszívó minden háztartás nagyszerű segítője lesz. Elegáns fekete-sárga dizájnjával biztosan elnyeri tetszésed. A porszívó nagy teljesítményű és kiváló minőségű motorral rendelkezik, amely nagyfokú szívóerőt biztosít, ezáltal megkönnyíti az egész háztartás tisztítását. A Concept VP6020 ICONIC Smart porszívó levehető kézi porszívóval is rendelkezik, amelyet kisebb szennyeződések takarítására használhatsz.

A Concept VP6020 ICONIC Smart kiváló minőségű és kefe nélküli BLDC motorral

A Concept VP6020 ICONIC Smart porszívó részét képezi egy kiváló minőségű BLDC motor, amely nagy teljesítményt és gazdaságosabb működést biztosít. A motor megbízhatóbb és sokkal hosszabb élettartamú, mint a hagyományos motorok.

Padlószívófej kefével, bármely típusú szőnyeg tisztításához

 A Concept VP6020 ICONIC Smart kényelmesen használható szőnyegek porszívózására is. A porszívó speciális kefés szívófejjel rendelkezik, amely bármely típusú szőnyeggel megbirkózik. Az egész háztartást pillanatok alatt kitakaríthatod. A porszívó emellett kevés karbantartást igényel. Egyszerűen szereld szét, tisztítsd meg és szereld össze, hogy a következő tisztításra teljesen készen álljon.

Praktikus kézi porszívó

Concept VP6020 ICONIC Smart akkumulátoros porszívó nagyszerű előnye a kézi porszívózás lehetősége a kivehető egységnek köszönhetően. Könnyedén megtisztíthatod az apró szennyeződéseket az asztalon, a kanapé alatt, vagy akár autód is kitakaríthatod segítségével. Ez a sokoldalú segítő egy résszívófejet is tartalmaz, amely nagyszerű a nehezen hozzáférhető helyek tisztításához.

A Concept VP6020 ICONIC Smart 3 speciális üzemmóddal rendelkezik

A Concept VP6020 ICONIC Smart akkumulátoros porszívó 3 speciális üzemmóddal rendelkezik, amelyek segítségével az egész háztartást megtisztíthatod.Low, AutoBoost és High üzemmódot használhatsz.Az AutBoost egy teljesen automatikus üzemmód, amely érzékeli a szennyeződés szintjét, és ennek megfelelően állítja be a szívóteljesítményt.

Concept porszívó akár 30 perces üzemidővel egyetlen töltéssel

A kiváló minőségű, 2500 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 30 perc porszívózást biztosít. A Concept VP6020 ICONIC Smart rúdporszívó nagyszerű előnye a kábelmentes működés, így nem kell aggódnod a tisztítás során útban lévő kábelek miatt. A Li-ion akkumulátort nagy teljesítmény és nagyon hosszú élettartam jellemzi.

Concept VP6020 ICONIC Smart porszívó egyszerű és gyors karbantartással 

Annak érdekében, hogy ne csak a tisztítás, hanem a karbantartás is kényelmes legyen, a Concept VP6020 ICONIC Smart porszívó nagyon könnyű és gyors tisztítással rendelkezik. Ha a 0,5 literes szennyeződéstartály megtelt, egyszerűen nyomd meg a porszívó tetején található gombot a tartály felszabadításához és a szennyeződés kiürítéséhez. A HEPA 13 szűrő könnyen kimosható folyó víz alatt, megszárítható és újra visszahelyezhető a tartállyal együtt. A porszívó egy szűrőszennyeződés-érzékelőt is tartalmaz, amely jelzi, ha cserére van szükség.

Kiegészítők:

  • Rugalmas tömlők
  • Rövid résszívófej kefével
  • Hosszú résszívófej
  • Tápegység
  • Fali konzol

Paraméterek

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Sima padlók Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Nyél
Cső Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,5 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
22,7 cm Kész!
Magasság
110 cm Kész!
Mélység
25 cm Kész!
Tömeg
3,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke, Zöld Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept VP6020 ICONIC Smart 21,6 V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT VP6020 ICONIC Smart 21,6 V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONCEPT VP6020 ICONIC Smart 21,6 V.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ