CONNECT IT EVOGEAR mikrofonos fejhallgató

Termékkatalógus
CONNECT IT EVOGEAR mikrofonos fejhallgató
4,5 14 értékelés
Gamer fejhallgató - eltávolítható mikrofon, aranyozott USB csatlakozó, 40 mm-es meghajtók, integrált audio chip, frekvencia tartomány: 20Hz-20kHz, érzékenység kb. 104dB, kábelhossz: 2 méter, CD-illesztőprogram szoftverrel
Kód:  JD730m8c1 Termékszám:  CHP-4500-BK Gyártó honlapja:

CONNECT IT EVOGEAR mikrofonos fejhallgató

Professzionális EVOGEAR SERIES gaming USB fejhallgató eltávolítható mikrofonnal a számítógépes játékok kedvelőinek

Merülj el a küzdelemben a CHP-4500-BK EVOGEAR SERIES professzionális gaming fejhallgatóval. A kiváló játékosok minden érzéküket bevetik annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményeket érhessék el, éppen ezért van szükségük a megfelelő felszerelésre. Ez alól a CHP-4500-BK EVOGEAR SERIES fejhallgató sem kivétel, amely minőségi és valósághű hangzást biztosít.

Merülj el az akcióban!

A 40mm-es meghajtókkal, széles frekvenciatartománnyal és impedanciával rendelkező gaming fejhallgatóval garantáltan elmélyülhetsz kedvenc játékodban! A harcjelenetek élményét a játék jelenetek tökéletes hangzásának reprodukciójával biztosítja. Zárt kialakításának köszönhetően kiszűri a külső zajokat.

Maximális kényelem és stílusos megjelenés

Az elektrodinamikai invertereket zárt, puha fülpárnák borítják. Az állítható fejpánt és a műbőr párnázás együttesen gondoskodnak az órákon át tartó csaták kényelméről. A komfort mellett a CHP-4500-BK stílusos megjelenéssel is büszkélkedhet, amely főként a szálcsiszolt alumíniumra emlékeztet, és fényes logó díszíti. 

Zene és játék egyben

Az EVOGEAR SERIES gaming fejhallgatója rendkívül sokoldalú felhasználhatóságot garantál. A mindenirányú mikrofon könnyen leválasztható a fejhallgatóról. Ha éppen nem szeretnél kommunikálni a csapattársaiddal, a fejhallgatót zenehallgatásra vagy filmnézésre is használhatod. 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PC, Xbox One Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PC, Xbox One Kész!
Megjegyzés:
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CONNECT IT EVOGEAR mikrofonos fejhallgató Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT EVOGEAR Headset Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CONNECT IT EVOGEAR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT EVOGEAR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT EVOGEAR.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ